2777
2789
عنوان

شب یلدا مهمونی چی بپوشم بدون عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 22 پست
ب نظرم شلواربهتره ها جمع و جور ترت میکنه من کلا شومیزو با شلوار خبلی میپسندم

اره اتفاقا شلوارمم جذبه و مشکی ب قول تو حداقل ی کم توپولی هام تو خودش جم می کنه ب نطرت شومیز بلند ساده که تکراریه بپوشم یا کوتاه و جدید 

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اضافه وزنت زیاده؟ نمیتونی باشگاه بری؟

باشگاه میرم چن وقته ولی کو تا لاغری من ۱۴ تا اصاف دارم 😭😭😭😭😭😭

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم
قدت کوتاهه نسبت به وزنت؟ من بااینکه قدبلندم بازم یکم تپل نشون میدم

۱۶۰ قده وزنم ۶۹

چی کار کنم از اون طرف امتحانام گره خرده از اون طرف سه شب دیگه جشنه از اون طرف لباس اون قد گرونه که ی ...

الان سال ۱۴۰۰ موقعی که شما این پیام رو گذاشتی سال ۹۸ بود الان یک دامن ۵۰۰ تومن هم نمیدن خیلی گرون شده

الان سال ۱۴۰۰ موقعی که شما این پیام رو گذاشتی سال ۹۸ بود الان یک دامن ۵۰۰ تومن هم نمیدن خیلی گرون شد ...

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين