sabaaaaa8295 مدیر عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 4102 عنوان فوری🔴 | مشاهده متن کامل بحث + 1410 بازدید | 95 پست 🔴فوریتقی زاده معاون عمرانی استانداری تهران :با توجه به انباشت آلاینده ها تمامی دانشگاه های شهر و استان تهران به استثنای شهرستان های دماوند و فیروزکوه فردا سه شنبه ۲۶ آذرماه نوبت صبح تعطیل است*ایسنا* 🌈 ایران خانم... یه روز دوباره میخندی 🖤 1398/09/26 | 00:07 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sabaaaaa8295 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 4102 زمان ما چرا این تعطیلیا نبود آخه پروفایلت چ خوبه😂 🌈 ایران خانم... یه روز دوباره میخندی 🖤
۲۳۵۷۴۶۴۶۶۵ف۶ عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 569 ۲ساعت پیش اعلام کردن من که از اون موقع دارم قر میدم 💃🏻💃🏻 نبخش ، بزار یاد بگیرن اشتباه نکنن
دخترصحرایب عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 5238 راستی کرجم تعطیله؟ کرج استان البرزهبه تهران کاری نداره خدایا عمری بهم بده که خوشبختی و عاقبت بخیری دخترم رو ببینم
sabaaaaa8295 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 4102 یعنی ظهر که بشه هوا صاف صافه؟؟ قراره ظهر بارون بیاد گویا😅😓 🌈 ایران خانم... یه روز دوباره میخندی 🖤
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 وای معلمی چه شغل خوبیه بادطوفان برف الوده تابستان عید نزدیک عید نزدیک امتحانات خود امتحانات همش تعطیل میشن مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
یکی1دونه عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 5456 دخترم درس خونه گفت اه دوباره تعطیل کردن پسرم کلاس اوله از مشقو کلا درس خوشش نمیاد تا فهمید تعطیلن بلند شده بود میرقصید😁😅 دیش دیرین دیرین ماشالا پیش گیرین گیرین ماشالا آی ماشالا 😁😅💃🕺💃🕺💃🕺💃
sabaaaaa8295 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 4102 قراره ظهر بارون بیاد گویا😅😓 بابا اون بارون خطرناک تر از آلودگیهپر از اسیدای قویهههه 🌈 ایران خانم... یه روز دوباره میخندی 🖤
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 آره😁😁😍😍 امضاتم انشالله.... مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
sabaaaaa8295 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 4102 مدارس تعطیل نیس ؟ فقط دانشگاها؟ این ممکنه به نظرتون؟😂تاپیک قبلی منو ببینینمدارس همه مقاطع نوبت صبح تعطیله 🌈 ایران خانم... یه روز دوباره میخندی 🖤
شیکموو عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 3329 خدا بهمون رحم کنه من ک حالم خیلی بده سینم همش پر خلط اگه ۵ مین بیرون باشمم ورزش میکنم نفس کم میارممممممممممممم سینه پر خلط سردردای مکرررررر چه گناهی کردم اخههه