خیلی افتضاحه خدا بهمون رحمکنه تو رو خدا همه همه از ماشیناستفاده نکنید
اصلا کسی گوش نمیده . پریروز و امروز رفتم بیرون . البته پیاده . دیدم جفت پلاکا تو خیابونن هم زوج هم فرد . پلیس که فقط جاهای خاص وایمیسته . مردم هم مراعات نمیکنن دیگه . بیشترشون تک سرنشین . یعنی همه کار واجب دارن و شرایطشون خاص هست . حالا این هیچی . چند تا کامیونم دیدم که دود میکردن . چون پلاکشون زرد بود راحت تردد میکردن . پلیس با اونا هم کاری نداره دیگه . خب چه فایده ای داره زوج و فرد از در خونه
خدا بهمون رحم کنه من ک حالم خیلی بده سینم همش پر خلط اگه ۵ مین بیرون باشمم ورزش میکنم نفس کم میارممم ...
واقعا ميري بيرون ورزش ميكني تو اين هوا 😐 از هفته قبل پسرمو بيرون نبردم چون سرماخورده بود و دكترش گف بهتره بيرون نياد ديرتر خوب ميشه قشنگ ده روز طول كشيد
واقعا ميري بيرون ورزش ميكني تو اين هوا 😐 از هفته قبل پسرمو بيرون نبردم چون سرماخورده بود و دكترش گف ...
امروز من نیم ساعت پیاده رفتمتا جایی کار داشتم . خیابون یه طرفه بود نمیشد تاکسی سوار شد . یعنی برگشتم خونه حالم بده . تهوع سرگیجه سردرد . سوزش چشم و گلو . فکر کنم مال الودگی باشه دیگه . آخر سر هم این الودگی کار دست همه میده
به نظر من باید شهر تعطیل کنن اخه واقعن شرایط اورژانسیهههه نباید هیچ ماشینی جز تاکسی و وسایل نقلیه عم ...
آره واقعا شل میگیرن . خود این اتوبوسا و تاکسی ها بیشترشون داغونه . همینارو هم اگه سختگیری کنن یه اتفاقایی میافته بالاخره . چن وقت پیش یه تاکسی سوار شدم . فقط ظاهرن تاکسی بود سوار شدم اومدم بشینم رو صندلی انگار افتادم تو چاله . انگار هیچ ابری نداشت .
اول فکر کردم انفولانزا گرفتم . رفتم اینترنت زدم دیدم بدن درد و تب و اینجور چیزا ندارم . فقط علائمی بود که به آلودگی میخورد . واقعا چقدر شدید شده . من تا به حال اینجور نشده بودم