2777
2789
عنوان

فوری🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 1410 بازدید | 95 پست
امروز ازبس هوا داغون بود نوبت دکتر داشتم واسه دخترم نبردمش قشنگ انگار مه گرفته همه جارو

ما هم رفته بودیم بیرون ماسک زده بودیم

🌈 ایران خانم... یه روز دوباره میخندی 🖤 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی افتضاحه خدا بهمون رحم‌کنه تو رو خدا همه همه از ماشین‌استفاده نکنید

اصلا کسی گوش نمیده . پریروز و امروز رفتم بیرون . البته پیاده . دیدم جفت پلاکا تو خیابونن هم زوج هم فرد . پلیس که فقط جاهای خاص وایمیسته . مردم هم مراعات نمیکنن دیگه . بیشترشون تک سرنشین . یعنی همه کار واجب دارن و شرایطشون خاص هست . حالا این هیچی . چند تا کامیونم دیدم که دود میکردن . چون پلاکشون زرد بود راحت تردد میکردن . پلیس با اونا هم کاری نداره دیگه . خب چه فایده ای داره زوج و فرد از در خونه 

خدا بهمون رحم کنه من ک حالم خیلی بده سینم همش پر خلط اگه ۵ مین بیرون باشمم ورزش میکنم نفس کم میارممم ...

واقعا ميري بيرون ورزش ميكني تو اين هوا 😐 از هفته قبل پسرمو بيرون نبردم چون سرماخورده بود و دكترش گف بهتره بيرون نياد ديرتر خوب ميشه قشنگ ده روز طول كشيد

واقعا ميري بيرون ورزش ميكني تو اين هوا 😐 از هفته قبل پسرمو بيرون نبردم چون سرماخورده بود و دكترش گف ...

امروز من نیم ساعت پیاده رفتم‌تا جایی کار داشتم . خیابون یه طرفه بود نمیشد تاکسی سوار شد . یعنی برگشتم خونه حالم بده . تهوع سرگیجه سردرد . سوزش چشم و گلو . فکر کنم مال الودگی باشه دیگه . آخر سر هم این الودگی کار دست همه میده 

اصلا کسی گوش نمیده . پریروز و امروز رفتم بیرون . البته پیاده . دیدم جفت پلاکا تو خیابونن هم زوج هم ف ...

به نظر من باید شهر تعطیل کنن اخه واقعن شرایط اورژانسیهههه نباید هیچ ماشینی جز تاکسی و وسایل نقلیه عمومی بزارن تردد کنن خیلی شل میگیرن نمیفهمم چرا 

وای معلمی چه شغل خوبیه بادطوفان برف الوده تابستان عید نزدیک عید نزدیک امتحانات خود امتحانات همش تعطی ...

مامان منم دبیره😅

عوضش طرف بودن با بچه ها خودش مصیبته😅

امروز من نیم ساعت پیاده رفتم‌تا جایی کار داشتم . خیابون یه طرفه بود نمیشد تاکسی سوار شد . یعنی برگشت ...

فکر نکن صد در صد مال آلودگیه

به نظر من باید شهر تعطیل کنن اخه واقعن شرایط اورژانسیهههه نباید هیچ ماشینی جز تاکسی و وسایل نقلیه عم ...

آره واقعا شل میگیرن . خود این اتوبوسا و تاکسی ها بیشترشون داغونه . همینارو هم اگه سختگیری کنن یه اتفاقایی میافته بالاخره . چن وقت پیش یه تاکسی سوار شدم . فقط ظاهرن تاکسی بود سوار شدم اومدم بشینم رو صندلی انگار افتادم تو چاله . انگار هیچ ابری نداشت . 

به نظر من باید شهر تعطیل کنن اخه واقعن شرایط اورژانسیهههه نباید هیچ ماشینی جز تاکسی و وسایل نقلیه عم ...

بالای ۲۰۰ تخلیه شهره

و الان ۴ تا منطقه تهران بالای ۲۰۰ هستن 😱😓

مامان منم دبیره😅 عوضش طرف بودن با بچه ها خودش مصیبته😅

اره ولی دوست شی راحت

من پرستاربودم شیفت شب وعیدو تعطیلات رسمی هیچی انقدراذیت میشدم ،مریضامیدیدم ناراحت میشدم،همراهشون دیگه نرفتن

معلمی ودبیر خوبه به شرطی که بادانش اموزات دوس شی راحتی

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
فکر نکن صد در صد مال آلودگیه

اول فکر کردم انفولانزا گرفتم . رفتم اینترنت زدم دیدم بدن درد و تب و اینجور چیزا ندارم . فقط علائمی بود که به آلودگی میخورد . واقعا چقدر شدید شده . من تا به حال اینجور نشده بودم 

تهرانیا یه چندمدت بزنین بیرون برین شهرای مختلف هوایکم صاف شه خو😅

ودرس وکارشون...

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه