من دوتافرزند18ماه دارم می خوام لاغرکنم اما نمیشه وقت ورزش کردن ندارم بدون ورزش چه جوری لاغرکنم این دمنوش های نیوشا واقعیت داره برای لاغری یانه لطفا راهنمایی کنین
اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم میرسم😎 🧘♀️🤸♀️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ضررنداره این قرص دکتررفتین بهتون داده یا داروخانه هااین قرص رومیدن چقدرمصرف کردین
اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم میرسم😎 🧘♀️🤸♀️
شیرینی جات نمی خورم نون هم اصلا برنج می خورم ولی نه زیادبه اندازه بدنم مقاوم سخت لاغرمی کنم یا بهتربگم اصلالاغرنمی کنم لامصب😥
شیرینی جات نمی خورم نون هم اصلا برنج می خورم ولی نه زیادبه اندازه بدنم مقاوم سخت لاغرمی کنم یا بهترب ...
برنج رو چند روز حذف كن فقط برو تو خوردن ميوه و ضعف هم كردي خرما بخور با ساقه طلا اما نه زياد مثلا دوتا خرما با دوتا ساقه طلا بخور با چاي ميدونم سخته اما مياره پايين سريع وزن رو
سرچ كنيد در موردش توضح داده البته كه هر قرضي عوارض خودشو داره ولي من ديگه خسته شده بودم دلمو زدم به ...
دقیقامنم خسته ام