2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر چیزی غیر مهندسی 

چرا مگه چشه؟

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 
چرا مگه چشه؟

بازارش کساده، هزینه ی دانشگاش خیلی بالاست ، اشباع شده و.....

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد
بازارش کساده، هزینه ی دانشگاش خیلی بالاست ، اشباع شده و.....

بستگی به دانشگاهشم داره،البته بعضی رشته ها بله درست میگین،اما بعضیاش خوبه

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 
بستگی به دانشگاهشم داره،البته بعضی رشته ها بله درست میگین،اما بعضیاش خوبه

معماری که تجربه ی خودمه هیچ وقت توصیه نمیکنم به هیچکس، چون حتی اگه دانشگاه دولتی هم باشی هزینه های جانبیش خیلی بالاست

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد
معماری که تجربه ی خودمه هیچ وقت توصیه نمیکنم به هیچکس، چون حتی اگه دانشگاه دولتی هم باشی هزینه های ج ...

علاوه بر هزينه

خيلي سخت تر ميشه تو دانشگاه اره؟

شما ليسانس گرفتين؟

دانشگاه ازاد بدون كنكور رشته هاي علوم پزشكيو نداره ولي تربيت معلم داره

نه تربیت معلمم بدون کنکور نیست مصاحبه داره و از بدو ورود به دانشگاه استخدام میشن و حقوق میگیرن فقط دانشگاه ازاد اموزش ابتدایی داره که اونم بعدا باید ازمون استخدامی شرکت کنی