2777
2789
عنوان

خانمای کدبانوخوش سلیقه😊😊💜شام چی دارین🍔🍳🍝+📷

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 74 پست
[QUOTE=116096904]بیااااا[/QUOT ملاقه رو وردار😂

چرااااااا🤣

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینک غذای رستورانت نباید باشه درسته👀

ن عزیز دلم خودم سر آشپزم دو تامدرک دارم 😎😁

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر
ذوب میشه توغذا

تو زودپز برقیه غذام ، هم زدم باید بردارم که درشو بزارم عزیزم ، نگران نباش😊

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
باو سرآشپز

😁

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر
كوردم عزيزم چطور

نمیدونم چرا یه حسی بهم گفت کردی الکی نمیگماا گفتم بپرسم ببینم راست میگه حسم😅😅

ماازون خاص هاشیم که اگه یه قدم برداری واست دربست میگیریم برسی به خواسته هات     
نمیدونم چرا یه حسی بهم گفت کردی الکی نمیگماا گفتم بپرسم ببینم راست میگه حسم😅😅

اخي عزيزم اره بعضي وقتاادم درست حدس ميزنه😄❤️

😍😊🥀اجي برام يدونه صلوات ميفرستي فرستادي بگومنم برات بفرستم😘
عزیزم اول از همه جو پرکو خیس میکنی میزاری کنار حدود دوساعت باید خیس بخوره... بعد یدونه پیازو نگینی ...

من شنيده بودم داخلش ارد تفت داده شده هم ميريزن  شما نميريزيد

خدایابابت همه چیز شکر
من شنيده بودم داخلش ارد تفت داده شده هم ميريزن  شما نميريزيد

نه

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز