جمعه عقد کردیم با کلی آرزو حسرت به دلم موند که ی بار منو ببره بیرون نامزد بازی کنیم بهش میگم تورو خدا بیا از دانشگاه دنبالم میگه خودت بیا دیگه میگم من آرزوم بود نامزد کنم نامزدمم مثل بقیه بیاد دنبالم میگه مگه من رانندتم که کارمو ول کنم اینهمه راهو بیام الان از دانشگاه با گریه پیاده اومدم خونه اعصابمم داغونه دارم به همه میپرم شما بگید من بااین بشر چیکار کنم
از جمعه تاالان که هنو چیزی نگذشته که حسرت به دل بمونی!
دوست بودین باهم?
🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو.... . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده را دیدیم 💕... فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ... ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷
زمان کوتاهیه عقد کردین انقدر تو زندگی از این چیزا پیش میاد.نمیشه همه چی به میل شما بشه یا حتما فانتزیای شما اجرا بشه یکم زمان میبره تا خصوصیات خلقی همدیگه دستتون بیاد
با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم