1363elsa مدیر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 14172 عنوان دور همی مدرسان زبان | مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 18 پست کیا زبان تدریس میکنن بیایید باهم باشیم.از تجربیات کلاسهامون، مطالعتتمون و .... صحبت کنیم سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام 1398/09/25 | 17:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hani233j عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 3219 مرسی گلم 🌸 نه عزیزم رشته دانشگاهیم زبان انگلیسی نبود. از دبیرستانم زبان دوست داشتم خیلی ... چ عالی عزیزم من میرم کانون واسه همین پرسیدمموفق ترررر بشی گلم English file چیه؟ کتابه؟ خصوصی تدریس میکنی؟ Your smile is more beautiful than everything for me❤️
_1990_mar_mar عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 2353 چ عالی عزیزم من میرم کانون واسه همین پرسیدم موفق ترررر بشی گلم English file چیه؟ کتاب ... اسم یه سری کتاب آموزش زبان هست همینطور شما 💜تو آموزشگاه درس میدم اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐 مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑
hani233j عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 3219 اسم یه سری کتاب آموزش زبان هست همینطور شما 💜 تو آموزشگاه درس میدم ببخش منو سوال زیاد پرسیدماونجایی که تدریس میکنی مدرکی چیزی نخواستن؟!آخه منم هدفم تدریس کردنه Your smile is more beautiful than everything for me❤️
_1990_mar_mar عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 2353 ببخش منو سوال زیاد پرسیدم اونجایی که تدریس میکنی مدرکی چیزی نخواستن؟! آخه منم هدفم تدریس کردنه خواهش میکنم عزیزم🌺همون کانون که میری مدرک بگیر حتما روی مکالمه و لهجه ات کار کن بعد برو مصاحبه ار ترمای پایین و بچه ها شروع کن با آموزشگاه ها صحبتکن ببین چی میگن اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐 مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑