2777
2789
عنوان

دعوا با شوهر

299 بازدید | 15 پست

دیشب با شوهرم سر یه چیز الکی دعوامون شد طبق معمول تو دعوا پشت خانوادم بد گفت منم هر چی از دهنم در اومد به مادر و خواهر ش گفتم ، من باردارم و هفته ۳۴امم دکترم گفته دیگه کار نکن و یکی مراقبت باشه هر روز میرفتم خونه مامانم برام غذا درست میکرد و بهم می‌رسید دوشنبه ها هم خواهرم میاد خونه مامانم با هم هستیم خیلی خوش میگذره حالا صبح بیدار شد دوباره دعوا و شروع کرد و دوباره از خانواده ام بد گفت منم گفتم ، بعدم گفت دیگه حق نداری خونه مامانت بری منم پامو خونه مادرت نمیزارم ، واقعا هم نزاشت برم حتی گفتم نهار میخوام برم اونجا بخورم رفته تخم مرغ برام بگیره درست کنم بخورم که اونجا نرم خیلی ازش ناراحتم خونه مامانم میرم بهم میرسه اصلا احساس میکنم بچه هم تکوناش بیشتره ولی خونه خودم هستم حوصله ندارم خیلی به تغذیه ام برسم و غذا درست کنم ، اصلا درک نمیکنه میگه مامانت دوست داره خودش بیاد پیشت ولی مامان منم خونه خودش راحتتره بهم برسه بیاد اینجا خودم بیشتر کارارو میکنم اون که نمیدونه وسایلام چی به چی هست تازه میگم مهمونمه خودم هی پذیرایی میکنم ازش ، نمی‌فهمه اینارو شوهرم اعصابمو خورد کرده

لطفا سر خونه های مادر رفتن و اینا روتونو ب هم باز نکنید

از افرادی که حسود هستند دوری کنید .از افرادی ک حرمت نگه نمیدارن دوری کنید . هرکسی لایق دوستی نیست . افشا کردن اسرار کسی ک وقت دوستی بهت اطمینان کرده فقط نشانه شخصیت ضعیف و نادرست فرده

خب بگو باشه میرم خونه مامان تو

برو خونه مادر شوهرت برای چی انقدر مادرتو تو زحمت میندازی تهشم برای بچه ی یکی دیگه کلی فحش بخوره؟ 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو پس خودت برس بهم و یکمم خودتو بزن به مریضی و دور از چشمش بخور ولی جلو روش هیچی نخور بگو نا ندارم‌چیزی درست کنم بخورم حالم بده ضعف دارم  و ای حرفا بزا عذاب وجدان بگیره

هر چیزی به اندازه.

چه خونه ی مادر و چه خونه ی مادرشوهر.

آخر سر فقط شوهره که برا آدم میمونه(این نظر منه😊)

زندگیتون رو سر بحث های الکی تلخ نکنید

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
لطفا سر خونه های مادر رفتن و اینا روتونو ب هم باز نکنید

هر بار دعوامون میشه مخصوصا دوشنبه ها باشه که خواهرم باشه نمیزاره برم خونه مامانم لج می‌کنه بهش میگم پس تو حقی نداری خونه مادرت بری میگه من فرق میکنم جلو منو نمیتونی بگیری ، مامانم چند وقت مسافرت بود هی غر زد چرا بارداری زودتر نمیاد مراقبت باشه حالا هم که اومده و می‌دونه چقدر احتیاج به مامانم دارم نمیزاره برم اونجا

خب بگو باشه میرم خونه مامان تو برو خونه مادر شوهرت برای چی انقدر مادرتو تو زحمت میندازی تهشم برای ب ...

اونجا اصلا راحت نیستم تو لباس پوشیدن همش باید پاک آویزون باشه روم نمیشه پامو دراز کنم خونه مامانم ، مامانم حواسش هست نمی‌زارم کار کنم ولی اونجا برم کار نکنم ناراحت میشن تو رفتارشون میفهمم ، تازه مامانم ۴ ماه مسافرت بود محلم نزاشت مادرشوهرم نه غذایی درست کنه بفرسته نه دعوت کنه خونشون بریم دو هفته یه بار فقط می‌گفت بیاید

عزیزم من فکر میکنم داری زیاده روی میکنی تو رفتن به خونه ی مادرت قرار نیست ادم حامله همش کسی ازش مواظبت کنه والا من حامله دیدم خودشون میپزن خودشون میخورن شما ی غذای ساده هم نمیتونی درست کنی که شوهرت برات تخم مرغ درست میکنه

آدامسی و آدامسی تو مبصر کلاسی تو امتحان فارسی نمره ی بیست میخواستی حالا که شدی رفوزه دلم برات میسوزه گریه نکن زار زار میبرمت شالیزار میفروشمت ۴ هزار ۴ هزار قدیمی خاک بر سر رحیمی رحیمی بیچاره ۴۰۰ تا بچه داره وقتی میره اداره سر کچلش میخواره 
هر بار دعوامون میشه مخصوصا دوشنبه ها باشه که خواهرم باشه نمیزاره برم خونه مامانم لج می‌کنه بهش میگم ...

عزیزم یه پیشنهاد بهت میکنم

اگر نذاشت خونه ی مادرت بری نذار خونه ی مادرش بره

بذار بفهمه تو هم به اندازه ی اون حق داری، پدر و مادر داری،چه فرقی دارین؟ 

خودت رو نصف یه مرد ندون

چون بیشتر اگر نباشه کمتر ازش توی زندگی زحمت نمیکشی

الانم که بارداری اون حق نداره اذیتت کنه

باهاش حرف بزن، با ملایمت، با ناز کردن با محبت و با هرچی که بلدی ولی از حقت کوتاه نیا وگرنه تا آخر باید توسری خور خودش و خانواده اش باشی

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
اونجا اصلا راحت نیستم تو لباس پوشیدن همش باید پاک آویزون باشه روم نمیشه پامو دراز کنم خونه مامانم ، ...

خب برای همین میگم برو اونجا دیگه

برو اونجا دست به سیاه و سفید نزن و پاهاتم راحت دراز کن

نهایت مادر شوهرت به شوهرت میگه دیگه

بعد تو زبونت درازه که مادرت من که عروسشم و نوش رو حامله ام رو نگه نداشت بعد تو به مادر من توهین کردی؟ خجالت بکش

دیگه نمیرم خونه اش😂😂

عزیزم من فکر میکنم داری زیاده روی میکنی تو رفتن به خونه ی مادرت قرار نیست ادم حامله همش کسی ازش مواظ ...

بعضی حامله ها واقعا نیاز دارن ب رسیدگی ..این حق زنه تو حساس ترین دوران زندگیش بهش رسیدگی بشه چه روحی چه جسمی

مث مادرشوهر من حرف میزنیا 😄

عزییییزم خیلی سخته این جور لج و لج بازی و دعواها 😣

اینجور مسائل باید اولشو جلوشو گرفت آخه گفتی طبق معمول همون اولین بار که گفت بگو با بی خیالی چ ربطی به خونواده هامون داره مثلا م به مامانت فوش بدم که چی بشه یا هرچیز دیگه نباید نقطه ضعف بدی دستش  اینجور موقع ها باید ۴ تا دوستی که از نظر مرد زیاد اوکی نیست داشته باشی و بگی باشه میرم خونه دوستم مواظبم باشه یا دلم گرفته ببرتم بیرون و ... یا خودت برو بیرون دور دور بزار فک کنه تو بفکر نیستی اون نگرانت بشه که حالت بد نشه اونوقت میگه همون بهتر که بری خونه مامانت عزیزم😁

باید کاری کنی این براش جا نیوفته که با قلدری تو از چیزی منع کنه