2777
2789
کدوم سمت تهران ؟؟؟  چرا با بیمارستانا تماس نمیگیرید و بگید یه مورد این مدلی داشته یا خیر

فاميليشو نميدونيم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو یکی از تاپیکاشو پریسا باربی رو تگ کرده بون اون هم جواب نمیده؟ 

بهش درخواست دوستي هم دادم

قبول نكرده

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

فاميليشو نميدونيم

قاعدتن ده نفر به اسم سوگند که خودکشی نکردن شب گذشته 

محله هار تقسیم کنید و تماس بگیرین اگه خیلی نگرانین 

معمار و طراح داخلی / برای مشاوره طراحی منازلتثن درخواست دوستی بدید 
نازی اگه خبری شد منم حتما خبر کن یادت نره

چشم عزيزم

قاعدتن ده نفر به اسم سوگند که خودکشی نکردن شب گذشته  محله هار تقسیم کنید و تماس بگیرین اگه خیل ...

اینطوری نمیشه که ...مدیر سایت حتماشماره همراه رو دارن...حتما میتونن پیگیری کنن ولی نمیدونم چرا کاری نمیکنن😳

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

این ک دیشب مثلا خودکشی کرده بود که 

یکی ک گفت اومده 

🤣🤣🤣🤣

از افرادی که حسود هستند دوری کنید .از افرادی ک حرمت نگه نمیدارن دوری کنید . هرکسی لایق دوستی نیست . افشا کردن اسرار کسی ک وقت دوستی بهت اطمینان کرده فقط نشانه شخصیت ضعیف و نادرست فرده