2777
2789
وقتي توو مجازي هم دنبال حسادت و عقده هستن  نميشه بيشتر از اينم توقع داشت ازشون فكر كن چقد كند ...

یعنی چون شاغلی نباید فعالیت مجازی داشته باشی 😐

واقعا متاسفم براشون چه تفکرات عقب افتاده ای 

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بس ك بدبختن اين حرفارو ميزنن يارو ضريب هوشيش افتضاحه تو نيم خطش پر از مشكلات نوشتاري هستش ميگه اگه ...

شما نمیدونید سوگند اهل کدوم شهره ؟؟؟؟

معمار و طراح داخلی / برای مشاوره طراحی منازلتثن درخواست دوستی بدید 
میدونی نازنین جان برا بعضیا جای دیگه ای برا خالی کردن عقده نیست

اره واقعا 

تا ببينن چندنفر به يكي توجه ميكنن 

تمام كمبود هاي بچگيشون و مشكلات خانوادگيشون مياد جلو چشمشون ميپرن به طرف

خودم ك عادت كردم پشت سرم حرف بزنن مدام

الانم نوبت سوگنده

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

شما نمیدونید سوگند اهل کدوم شهره ؟؟؟؟

تهرانه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بس ك بدبختن اين حرفارو ميزنن يارو ضريب هوشيش افتضاحه تو نيم خطش پر از مشكلات نوشتاري هستش ميگه اگه ...

میگفتی ببخشید دیگه ازشما اجازه نگرفتم ...املن😐

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
یعنی چون شاغلی نباید فعالیت مجازی داشته باشی 😐 واقعا متاسفم براشون چه تفکرات عقب افتاده ای

چنتا احمق كودن دور هم جمع شدن

اره واقعا  تا ببينن چندنفر به يكي توجه ميكنن  تمام كمبود هاي بچگيشون و مشكلات خانوادگيشو ...

هر از چند گاهی هم باید به بعضیا یاد آوری کرد اینجا سایت ارضا کردن عقده و نیاز های عاطفی نیست

بعضیا انگار فقط قصدسون تر اومدن تو تاپیکا اینه ک خودی نشون بدن و مخالفت کنن

پس شما بد توضیح دادین .چون لحن تو پیاما معلوم نیست  ادم بعضی وقتا بد برداشت میکنه . معذرت میخا ...

نه عزیزم این چه حرفیه 😘

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
هر از چند گاهی هم باید به بعضیا یاد آوری کرد اینجا سایت ارضا کردن عقده و نیاز های عاطفی نیست بعضیا ...

وقتي توو جامعه جز ادم حساب نشدن و كسي اهميت نداده بهشون 

بايدم اينكارارو كنن

وقتي توو جامعه جز ادم حساب نشدن و كسي اهميت نداده بهشون  بايدم اينكارارو كنن

موافقم

هر چند الان از موضوع تاپیک دور شدیم ولی خوب توی تاپیکهای قبل هم نی نی یارا حوضر داشتن ولی پاسخگو نبودن

انگار میومدن ک فقط حاضری زده باشن خوب یه کاری کنن

میتونم نازنین صداتون کنم؟ 

اره عزيز راحت باش