2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چي بگم والا با تاپيك زدن فقط يه عده ك كمبود توجه دارن ميان حرف مفت ميزنن يخمك گفت امروز صبحم ...

بله درست گفتن

بعضیا بیکارن دوست دارن چرت و پرت بگن

هر چند من هیچ شخص خاصی مورد نظرم نیست

تموم تاپیکای که برا سوگند زده میشه رو میان بعد میگن کسیم چیزی نگه😃😃

باشه باوه فهمیدیم دروغه انقده تو تاپیکاش بالا پایین نپرین 😉

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

چي بگم والا با تاپيك زدن فقط يه عده ك كمبود توجه دارن ميان حرف مفت ميزنن يخمك گفت امروز صبحم ...

منکه حرف این عده آدما اصلا برام مهم نیست ...مهم خود سوگند ..دختر پاک و با ادب 😳

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
کافر همه را به کیش خودپندارد😏😏😏

وقتي توو مجازي هم دنبال حسادت و عقده هستن 

نميشه بيشتر از اينم توقع داشت ازشون

فكر كن چقد كند ذهنم هستن ك گفتن نازنين اگه شاغله چرا ٢تا تاپيكش پربازديد شده😑😑😑😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

تازه میومدن تو تاپیکش عشقولی و جانم و دلم واست تنگ شده یه مدت نیومدی ووووو میکردن 😖😤

هر بلایی سر یه عده بیاد من با تموم وجودم میگم حقشونه !!!!!!

یادمه عید البومش تومده بود یهوعده داشتن سکته میکردن و میگفتن زندگیمون از هم میپاشه 

خب تویی که اینقد زندگیت حساسه رو این چیزا چرا انجام می دیش ؟؟؟

معمار و طراح داخلی / برای مشاوره طراحی منازلتثن درخواست دوستی بدید 
تازه میومدن تو تاپیک وقیح عشقولی و جانم و دلم واست تنگ شده یه مدت نیومدی ووووو میکردن 😖😤

😷 هیچوقت تاپیکاش نرفتم 

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
منکه حرف این عده آدما اصلا برام مهم نیست ...مهم خود سوگند ..دختر پاک و با ادب 😳

بس ك بدبختن اين حرفارو ميزنن

يارو ضريب هوشيش افتضاحه تو نيم خطش پر از مشكلات نوشتاري هستش

ميگه اگه دوستش بودين چرا شمارشو ندارين

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

گلم رفتم از اول تاپیکو خوندم رویای خیس جریان رو توضیح داد شما بهش پریدی .

ازش پرسیدم گفتنش برای چی بود این وسط 

یه سوال بود 

این اسمش پریدنه 

در ثانی حیوونا بهم مبپرن

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
وقتي توو مجازي هم دنبال حسادت و عقده هستن  نميشه بيشتر از اينم توقع داشت ازشون فكر كن چقد كند ...

بیخیال بابا .همه جور آدم و قشری اینجا پیدا میشه نمونه کوچیک جامعه هستش

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      
واقعا یه عده رو از نگرانی در میارن

منم واس همین میگم زیاد خودتونو داغون نکنید 

زمان لازمه 

و کار اون خانومم در صورت سالم بودنش اصلنننن درست نیس و نشان صداقتش نیس 

معمار و طراح داخلی / برای مشاوره طراحی منازلتثن درخواست دوستی بدید 
ازش پرسیدم گفتنش برای چی بود این وسط  یه سوال بود  این اسمش پریدنه  در ثانی حیوونا ...

پس شما بد توضیح دادین .چون لحن تو پیاما معلوم نیست  ادم بعضی وقتا بد برداشت میکنه .

معذرت میخام اگه ناراحت شدی

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر