2777
2789
😏نزدیشون ؟؟؟؟

نوچ😐

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟اخه یه تاپیک داره دو صفحست قفلش کرده اسمی از قرص نیاورده

ترکیده حتما

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
خب دیگه این جا اون جور نیس اونا توهین کنن با ادبن تو توهین کنی بی تربیت  بس سکوت

به بی ادبا رو ندیم که فک کنن سایت خونه ننه باباشونه 🤗😋

معمار و طراح داخلی / برای مشاوره طراحی منازلتثن درخواست دوستی بدید 
من خودم دقیق اطلاع ندارم چرا اینکارو کرد ولی گویا عصر داخل یک تاپیک باوقیح بحثش میشه و بعدش وقیح چند ...

یاااااااا خدااااااااااا

خدایااااا خودتتت به خیررررر بگذرونشششششش

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
واقعا؟اخه یه تاپیک داره دو صفحست قفلش کرده اسمی از قرص نیاورده

نه عزیزم دیشب دیروقت تاپیک زد و صفحه ها جلو رفت و جوابی نداد

بعد تاپیکش ترکید

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

خبببببب؟ هچیییی الان ازششش خبری ندارهههههههه😢

نه دیشب نازنین خیلی به نینی یار پیام داد ک شماره ای چیزی ازش بگیره قبول نکردن قرار بود صبح خانم تهرانی خبری بگیره انگار فعلا خبری نیست 

@مونا_تهرانی سلام خانم تهرانی ؟خبری از دوستمون ندارین؟

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      
عه تو معروفی مگه کلا هربار دیدمت داری ساز مخالف میزنی فقط 

عه کسی با تو بود مگه😂😂😂

نه عزیزم دیشب دیروقت تاپیک زد و صفحه ها جلو رفت و جوابی نداد بعد تاپیکش ترکید

ای خدااااا .فقط خدا رحم کنه بهش بخاطر جوونی خودش و دختراش😣😥

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      
دادو هوار نکرد فقط از دست وقیح بکی از دوستاش ناراحت بود و گفت داغونم کردن بعدش دیگه حرفی نزد ...سوگن ...

خب شما الان حرف خودکشی و از کجا اوردین ؟؟؟؟؟ 

ن دیروز فقط دیدم وقیح اسم یه تاپیکش این بود دختره سوگند چی شد 

ولی چون به اسم اون بود استارتر نرفتم 

معمار و طراح داخلی / برای مشاوره طراحی منازلتثن درخواست دوستی بدید 
بچه ها من تو تاپیکش بودم اسمی از قرص خوردن نیاورد از کجا فهمیدین قرص خورده  

اون تاپیکش که گفت قرص خورده تو همون یه پست هم گذاشت همش غلط غلوط بود بعدم بچه ها هر چی صداش زدن جواب ندادو افلاین شد و تاپیکش ترکید