2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بیخیال الان میزننت عزیزم 

من به کسی توهین نکردم گلم 

هرکیم هر حرفی بزنه ادب و متانت و تربیت خونوادگی و شعورشو جلوی هزاران نفر به نمایش میگذارد 🤗

معمار و طراح داخلی / برای مشاوره طراحی منازلتثن درخواست دوستی بدید 

ناراحت نشید قرص کسی و نمیکشه خودم به شخصه ده تا ورقه خوردم فقط معدم داغون شد تازه نمردمم

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
الان از منم معروف تر شد فک کنم

عه تو معروفی مگه

کلا هربار دیدمت داری ساز مخالف میزنی فقط 

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
گویا وقیح عکسشو تو تاپیکا گذاشته  یکی از بچه ها هم اذیتش کرده اونم پنج ورق قرص  خواب آور ...

خبببببب؟ هچیییی الان ازششش خبری ندارهههههههه😢

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
من به کسی توهین نکردم گلم  هرکیم هر حرفی بزنه ادب و متانت و تربیت خونوادگی و شعورشو جلوی هزارا ...

خب دیگه این جا اون جور نیس اونا توهین کنن با ادبن تو توهین کنی بی تربیت 

بس سکوت

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

نمیشناختمش ولی امیدوارم زودتر بیاد خبری بده دوستاشو از نگرانی در بیاره

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
تروقران بگوووو چییی شدهههه مردممم از نگرانییی

من خودم دقیق اطلاع ندارم چرا اینکارو کرد ولی گویا عصر داخل یک تاپیک باوقیح بحثش میشه و بعدش وقیح چند تا تاپیک میزنه و فقط عکسای سوگند رو میذاره شب یک دفعه همه دیدیم تاپیک زده ۵ تا قرص خوردم خیلی هم خطرناک بود قرصه 

نازنین سعی کرد شمارش رو از طریق نی نی یار بگیره ولی موفق نشد و الان هم کاملا بی خبریم 😥

آسمان فرصت پرواز بلند است ولی...! ...   قصه این است چه اندازه کبوتر باشی
عزیزم اون خانوم مطمئنا مشکلات خونوادگی زیادی داشته که اینقد اعصابش ضعیف بوده  و اینکه وقتی برا ...

دادو هوار نکرد فقط از دست وقیح بکی از دوستاش ناراحت بود و گفت داغونم کردن بعدش دیگه حرفی نزد ...سوگند خیلی ماهه 😢

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود