2777
2789
نهههه چییی شدهها

بابا میگن دقیح عکسش و پخش کرده اونم قرص خورده

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قضیه چیه

سوگند دیشب تاپیک زد که قرص خورده و خودکشی کرده دیگه خبری نشد ازش ...نگرانشم دیشب حالم بد شد😢

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
این سوگند با بازی ک راه انداخت چقدر خودشو معروف کرد🤔😐🙁

الان از منم معروف تر شد فک کنم

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
سوگتد آدم دروغگویی نیست لااقل 😔

عزیزم اون خانوم مطمئنا مشکلات خونوادگی زیادی داشته که اینقد اعصابش ضعیف بوده 

و اینکه وقتی براتون مهمه عکستون پخش میشه 

چرا میزارین ؟؟؟؟؟؟ 

و کسی که خودکشی میکنه نمیاد داد و هوار کنه 😐

معمار و طراح داخلی / برای مشاوره طراحی منازلتثن درخواست دوستی بدید 
چشششش شدهههه؟

فقط بخاطر اون حرومزاده نبود انگاری حالش از یه جا دیگه م بد بوده

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

وقیح عکسشو پخش کرد اونم دیشب تاپیک زد پنج ورق قرص خورده بعد آف شدو خبری ازش نشد

خب گفتنش چی بود حالا این وسط

وقیح عکسشو پخش کرد اونم دیشب تاپیک زد پنج ورق قرص خورده بعد آف شدو خبری ازش نشد

یااااااا پیغمبررررر

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
بچه های جاریت خوبن 😂

سلام دارن

😐😐😐

من خیلی دلم گرفته اگه ی وقت ناراحتتون میکنم ببخشید بذارید ب پای اینهمه بدبختیام. من دارم میرم از نی نی سایت یادم نمیره مهربونی و دلسوزی خیلیاتونو. باشما تنهاییام پر شد. اگه یادم بودین دعا کنین با خبر خوش برگردمو. بگم من رسیدم به آرامش. عاشقتونم