2777
2789
عنوان

پسری که

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمونه شو داشتم، اگه آنلاینه و پیام نمیده یعنی اصلا بت فکر نمیکنه، اگه بت فکر کنه همون لحظه پیام میده 🤔

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
چکار کنم اونم اینجوری بشه تورو خدا بهم بگو 

زیادبهش رودادی.ازاول باید محکم وایمیستادی گربه روبایددم حجله کشت..الان فک کنم دیرشده.

تو اول عاشق شدی یااون؟؟؟

همیشه اگ مرد عاشق باشع.واس بدست اوردنت هرکاری میکنه

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
زیادبهش رودادی.ازاول باید محکم وایمیستادی گربه روبایددم حجله کشت..الان فک کنم دیرشده. تو اول عاشق ش ...

والا من اولش زیاد رو بهش ندادم اتفاقا اون خیلی پیگیرم بود ولی وقتی بدستم اورد اینجوری شد 

والا من اولش زیاد رو بهش ندادم اتفاقا اون خیلی پیگیرم بود ولی وقتی بدستم اورد اینجوری شد 

پس ولش کن.بفکرت نیس.خودتو کوچیک نکن.

بهش بگو آنلاینی داری چیکارمیکنی؟باهاش قهرکن ببین اونم اگ پیگیرت نشد کات کن

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
همشم میگه چکار کنم مامانت منو بپسنده 

اها پس این فکرمیکنه رابطه شما بیهودست وقتی پدرمادرت راضی نیستن.