2777
2789
عنوان

مقصر کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 24 پست
میدونم زدی جوری بزن که اگرم جواب نداد اون مقصر بشه یه بار زدی بر نداشت پیام بده بگو زدم برنداشتین ...

نمیدونم چی بگم کاش توقعها دو طرفه بود. تازه اون یبارم ک همسرم آش برد ب اصرار من رفت بعد اونجا نمیدونم چیشد گف کاش نمیرفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چی بگم کاش توقعها دو طرفه بود. تازه اون یبارم ک همسرم آش برد ب اصرار من رفت بعد اونجا نمیدون ...

منم از این حرفا دارم

اما دیگه برام مهم نیست

به درک.پسرشون نسبت بهشون وظیفه داره. خوب تربیتش میکردن انجام وظیفه میکرد

کاراشون ربطی به عروس نداره

احوال پرسی و محبت هم زورکی و با گله گذاری شدنی نیست

منم از این حرفا دارم اما دیگه برام مهم نیست به درک.پسرشون نسبت بهشون وظیفه داره. خوب تربیتش میکردن ...

منم امشب به شوهرم گفتم حتی گفتم مادرت رفته مسافرت ز بزن ببین بابا چیزی نمیخواد میگه بابام برام کاری نکرده منم نمیکنم دیگه من چی بگم منم گفتم بهت یاد دادن دیگه اینچیزارو

منم امشب به شوهرم گفتم حتی گفتم مادرت رفته مسافرت ز بزن ببین بابا چیزی نمیخواد میگه بابام برام کاری ...

دخالت نکن شما

منم فقط یاداوری میکنم در صورت نیاز به همسرم

اگر زیادی قاطی بشی میشه وظیفه شما

خوب بزار گله کنند.تو که وظیفه ات رو انجام دادی

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
من الا ۳ سال عروس این خانواده شدم پدر شوهرم یبارم بمن ز نزده  اصلا شمارمونو نداره فقط وقتی کار ...

همین ک دخالت نمیکنند خیلی انسانیت دارن عزیزم 

دور از جون اگه پدر خودت مریض بود چیکارمیکردی ؟

من خودم عروس خوبی نیستم ولی علتش اینه اول پدرشوهرم برام راضی نبوده بعدش ازدواج دوم کرده و مادرشوهرم فوت کرده اگه زنده بود وضعیت خیلی فرق میکرد ...الان میرم خونش به خاطر خانومش اصلا احساس راحتی ندارم

اما باز میگم تو خیلی از موارد خودم اشتباه میکنم 

یه تماس یا حتی رفتن پیششون کمترین قدردانیه ازشون 

سنشون بالاست دلشو به همین چیزا خوشه

همین ک دخالت نمیکنند خیلی انسانیت دارن عزیزم  دور از جون اگه پدر خودت مریض بود چیکارمیکردی ؟ ...

نه بابا خودت را درگیر این چیزها نکن تنش سلامتهدنیازی به کمک نداره ما باید  زندگی کنیم 

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا سپردم به خودت انتقام من را خودت با عروس دومشون بگیر