2777
2789
عنوان

مقصر کیه؟

166 بازدید | 24 پست

پدر شوهرم چند وقت بود درد عضله داشته من یبار آش پختم براش فرستادم یبارم همسرم داشت باهاش صحبت میکرد گفتم بده من حالشونو بپرسم نداد یبار ز زدم حالشو بپرسم جواب نداد جمعه هم گفتم به شوهرم بیا بریم دیدنش نیومد حالا امروز آقا وقتی ز زده ب مادرش با کلی گله گذاری مواجه شده ک چرا نیومدین چرا ز نزدین حال بابارو بپرسین اینم بگم ما بمیریم تو خونه هم اونها خبر دار نمیشن چ برسه بخوان حال بپرسن 

مقصر هیچ‌کس ولی میرفتی دیدنش توقع دارن

مادر عزیز تر از جانم ،،مطمئنم در مقابل سرطان ، پیروز میشی...التماس دعا**http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=707629 * مادرم پر کشید ..با آرامش و لبخند .... روحت شاد مامان عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرت مقصره چرا گوشیو بهت نداد؟

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

مادرش از پسرش گله کرده و حق داشته ... 

مادر عزیز تر از جانم ،،مطمئنم در مقابل سرطان ، پیروز میشی...التماس دعا**http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=707629 * مادرم پر کشید ..با آرامش و لبخند .... روحت شاد مامان عزیزم
همشون اینجورین ولی من بخاطر احترام بازم به پدرش گهگاه زنگ میزنم میپرسم 

من الا ۳ سال عروس این خانواده شدم پدر شوهرم یبارم بمن ز نزده  اصلا شمارمونو نداره فقط وقتی کار داره ب شوهرم ز میزنه اونم وقتی کارش گیر باشه  بازم من ب این چیزا نگا نمیکنم

ز زدم ب پدر شوهرم یبار نشنیده بود انگار جواب نداد 

میدونم زدی

جوری بزن که اگرم جواب نداد اون مقصر بشه

یه بار زدی بر نداشت پیام بده بگو زدم برنداشتین میهواستم حالتونو بپرسم

از سرت باز میشه

حالا صدسال لازم نیست جواب بدی که من خواستم اون نیومد

اخرشم باور نمیکنن