2777
2789
عنوان

کیا عقدن؟

322 بازدید | 54 پست

بچه ها یه دو هفته ای از عقدم میگذره 

نمیدونم چرا یه حال خاصی دارم

انگار احساسم مبهمه

همسرم پسره خوبیه و حس میکنم دوسش دارم 

اما نمیدونم چمه

شمام همینجوری هستید یا فقط من این مدلیم؟؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من که کلا بعد عقد دستم از دنیا کوتاه شود همش با خودم می گفتم چه غلطی بود کردم

دوست داشتنی ترین ارزو ها دست نیافتی ترین انهاست .زندگی سراب خوبی برای ارزو های انسان است و هر لحظه انسان را از ارزو هایش دور میکند.مگر ان که یک ارزو داشته باشی و اون ملاقات با خدا باشد .در این صورت احساس میکنی هر لحظه به ارزو یت نزدیکتر میشوی و خوشبخترین انسان هستی.😍اگه همه ارزوت فقط خدا باشه خدا خودش ارزوهای خوبی برات میکنه ❤
درست میشه بعدا ؟؟؟؟  دارم دیوونه میشم بخدا از این همه سر در گمی

اره درست میشه نگران نباش 

هنوز برات عادی نیس به خاطر همون ‌یه مدت بگذره خوب میشی

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫

سردرگمیات مونده جیگرم😂😂😂

کلا دوران عقد دوره دوگانگیه 

هیجارو نداری 

نه شوهر داری نه شوهر نداری 

دلتنگی و ناراحتی ولی تا شوهرتو میبینی همه چی یادت میره 

کلا خیلی دوران عجیبیه 

من یک سال و هشت ماهه عقدم

عشق....مثل دیدن راه درست تو دوراهی
سردرگمیات مونده جیگرم😂😂😂 کلا دوران عقد دوره دوگانگیه  هیجارو نداری  نه شوهر داری نه ...

تو دوران عقد بحث و دعوا اینام طبیعیه؟؟؟ همه دارن ؟ 

چرا کوتاه شد 

پسره با اون چیزی که من فکر میکردم زمین تا آسمون فرق داشت

دوست داشتنی ترین ارزو ها دست نیافتی ترین انهاست .زندگی سراب خوبی برای ارزو های انسان است و هر لحظه انسان را از ارزو هایش دور میکند.مگر ان که یک ارزو داشته باشی و اون ملاقات با خدا باشد .در این صورت احساس میکنی هر لحظه به ارزو یت نزدیکتر میشوی و خوشبخترین انسان هستی.😍اگه همه ارزوت فقط خدا باشه خدا خودش ارزوهای خوبی برات میکنه ❤
تو دوران عقد بحث و دعوا اینام طبیعیه؟؟؟ همه دارن ؟ 

اررره تا دلت بخاد بحث و دعوا هست چون دوتا ادم از دوتا دنیای متفاوت یهویی باید وقت زیادی رو باهم بگذرونن 

بعدم هردو طرف یه سری فشارایی روشون هست که این فشارارو ممکنه با دعوا سر همدیگه خالی کنن 

بعدم یه سری مسئولیتارو هنوز بلد نیستن 

کلا بین همه این چیزا هست ولی واقعا مدیریت میخاد 

منو همسرم تاحالا دعوایی نداشتیم که به قهر منجر بشه 

چون از اول قرار گذاشتیم چیزی رو کش ندیم و نزاریم پای کسی توی دعواهامون باز بشه

سنتی ازدواج کردی یا قبلا دوست بودید ؟

اگه دوست بودیم که میشناختمش نه سنتی 

یه چیز دیگه ام اینکه ادم اوایل عقد ممکنه از خونواده ها حرفی یا حرکتی رو ببینه ک دوس نداره و بهش برمیخوره اصلا اصلا این چیزا رو نباید بزاری روی رابطتت با همسرت تاثیر بزاره 

اینکه ادم سر شوهرش خالی کنه خیلی نامردیه 

2790
2778
2791
2779
2792