2777
2789
عنوان

کیا عقدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 54 پست
نه کلا اینجوریم بحث یا غیر بحث از نظر اخلاق باهم خیلی فرق داریم

خیلی حس بدیه وقتی میبینی چقدر برنامه داشتی و همشون دود میشه 

من همین الان یکم بحث میشه کلی میترسم 

ما هم همینجوریم من فکر میکنم بخاطر همینه فرق داشتن اخلاق ها

اره تو خیلی از انتخابات یا کارا به مشکل میخوریم

دوست داشتنی ترین ارزو ها دست نیافتی ترین انهاست .زندگی سراب خوبی برای ارزو های انسان است و هر لحظه انسان را از ارزو هایش دور میکند.مگر ان که یک ارزو داشته باشی و اون ملاقات با خدا باشد .در این صورت احساس میکنی هر لحظه به ارزو یت نزدیکتر میشوی و خوشبخترین انسان هستی.😍اگه همه ارزوت فقط خدا باشه خدا خودش ارزوهای خوبی برات میکنه ❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آها هشت سال با هم اختلاف دارید  شاید بخاطر همین فکر میکنی خیلی مسن فکر میکنه

نه اخه افکارش از سندش یکم پیر تره همیشه افکارش مثل مردای مسنه

دوست داشتنی ترین ارزو ها دست نیافتی ترین انهاست .زندگی سراب خوبی برای ارزو های انسان است و هر لحظه انسان را از ارزو هایش دور میکند.مگر ان که یک ارزو داشته باشی و اون ملاقات با خدا باشد .در این صورت احساس میکنی هر لحظه به ارزو یت نزدیکتر میشوی و خوشبخترین انسان هستی.😍اگه همه ارزوت فقط خدا باشه خدا خودش ارزوهای خوبی برات میکنه ❤
مرسی عزیزم😘😘 ب نظرت چجوری بهش محبت کنم چیکار کنم بتونم ب خودم وابستش کنم 

باید بیشتر بشناسیش ببینی چه چیزایی رو دوست داره چه کارایی رو خوشش میاد اون کارارو بیشتر انجام بده 

مثلا اگر اهل مد و لباس و ایناس تو لباس پوشیدن ازش نظر بخا باهاش لباس ست بپوش 

بهش کمک کن تو لباس پوشیدن بگو اینو بااین بپوش و اینا

اگر اهل ورزش و تفریحه پایه ی بیرون رفتنش باش 

اگر روی خونوادش حساسه تو بیشتر بهشون نزدیک شو دوسشون داشته باش 

همه چی با شناخت درست میشه 

هرروز بهش زنگ بزن ازش سراغ بگیر 

مثلا هرروز ساعت ۶عصربهش زنگ بزن بعد بگو ساعت ۶ساعت منو توا 

بعد یروز همون ساعت نزن بزار هی منتظر باشه تا خودش بزنگه 

کلا ازین رفتارا بکن تا همیشه ذهنش درگیرتوباشه

عشق....مثل دیدن راه درست تو دوراهی
وای خیلی بده اعصاب و روح روان بهم میریزه

اره متاسفانه من یکی که تو همین جونم داغون شودم از دستش

من 21 همسرم 23

فاصله سنی تون خوبه

بسلامتی عزیزم اینشالله مشکلتون حل شه

قربونت عزیزم، ما خدا رو شکر با هم مشکلی نداریم 

همین حس دوگانگی من یکم برام عذاب اوره امیدوارم حل بشه بره

2790
2778
2791
2779
2792