2777
2789
عنوان

خستم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 38 پست
شما صحبت بکن خواست قبول کنه نخواست نکنه.ببخشید که اینجوری میگم اما زندگی خودت واجب تره.به مادرت بگو ...

مادر شوهرمم از اونایی که تو تنهایی عروساش حرف یاد پسراش میده حالا خداییش شوهر من این اخلاقارو نداره اما به مرور تاثیر میذاره روش

شما بی انصافی میکنی من شوهر کردم ۲ ماهه اینجام وضع مادرمم جوری شده خودش میتونه از پس کاراش بر بیار ب ...

خدا قوتت بده

خسته ای .ناراحتی.برو خونت و بگو حالم بده

اجبارت نمیکنه 

سخته درطت میگی

مادر تتها بود ی چیزز...داداش بی زبونتم هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر شوهرمم از اونایی که تو تنهایی عروساش حرف یاد پسراش میده حالا خداییش شوهر من این اخلاقارو نداره ...

پس حتما برگرد سر خونه و زندگیت. به مادرتم نگو زیاد اینجا موندم.بگو خداروشکر بهتر شدی برم چند روز خونه خودم باز میام بهت سر میزنم.وقتی هم رفتی هر روز بهش زنگ بزن...پنج شنبه و جمعه ها بهشون سر بزن

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
خدا قوتت بده خسته ای .ناراحتی.برو خونت و بگو حالم بده اجبارت نمیکنه  سخته درطت میگی مادر تت ...

نمیدونم شوهرم اگه صداش در نمیومد ۲ هفته دیگه رو میموندم اما شوهرمم صداش در اومده😔😔

اسی جون شوهر من یه اخلاقای خاصی داره واسه همین به همه گفتم زیاد از من توقع نداشته باشن چون زندگی خودم واجبتره.مثلاً وقتی مامانم مهمونی میگیره همه خواهرام از صبح زود میرن کمکش اما من دیرتر می رم .اوایل ناراحت میشدن اما الان همه فهمیدن که زندگیم واجبتره.

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
دعا کن برام😔😔

حتماً گلم .انشاالله زودتر مشکلت حل بشه.....

حال مادرت هم خوب بشه...

و صدالبته حال روحی و جسمی  خودت هم خوب بشه

اسی جون شوهر من یه اخلاقای خاصی داره واسه همین به همه گفتم زیاد از من توقع نداشته باشن چون زندگی خود ...

کار درست رو شما کردین پدر مادر واجبن اما باید باهامون راه بیان اگه مجرد بودم یه چیزی اما منم نمی تونم تنهایی تصمیم بگیرم