2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه طوطی عروس هلندی خاکستری دارم ، واقعاااااا عشقــهـ 💓

اصلا تو قفس نمیزارمش همیشه آزاده ، جای خواب روی قفس براش درست کردم مثهـ غار میمونه ، میره توش گرم هم هست.شب میره تا صبح بعد صبح میاد پایین . امیر مواقع روی شونه هام ، باهاش بازی میکنم واسش شعر میخونم ، اسباب بازی داره . دفترچه یادداشت واسه غذاهاش دارم 💓 

واقعا باید به حیوون خونگی رسید.اما مرغ عشق هم خیلی خیلی دوست دارم ، اگه نزدیک هم بودیم برات نگه میداشتم 

انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـو هیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد   
کجا؟؟

به یکی که خوب بتونه برسه بهشون 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿

من عاشقـ ِ حیواناتم ، خیلی زیاد دوسشون دارم.پرنده هم غیر از طوطی عروسم ، زیاد دارم.🐣

ماهی هم دارم .🐠

جدیدا به همستر یا خوکچه هندی هم فکر میکنم.

اما اهل نگه داشتن گربه و سگ نیستم.🚫

انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـو هیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد   
خیل هم عالی

کدوم شهر هستی؟ 

اگر دوست داشتی بگو √