2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه طوطی عروس هلندی خاکستری دارم ، واقعاااااا عشقــهـ 💓

اصلا تو قفس نمیزارمش همیشه آزاده ، جای خواب روی قفس براش درست کردم مثهـ غار میمونه ، میره توش گرم هم هست.شب میره تا صبح بعد صبح میاد پایین . امیر مواقع روی شونه هام ، باهاش بازی میکنم واسش شعر میخونم ، اسباب بازی داره . دفترچه یادداشت واسه غذاهاش دارم 💓 

واقعا باید به حیوون خونگی رسید.اما مرغ عشق هم خیلی خیلی دوست دارم ، اگه نزدیک هم بودیم برات نگه میداشتم 

انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـو هیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد   
کجا؟؟

به یکی که خوب بتونه برسه بهشون 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿

من عاشقـ ِ حیواناتم ، خیلی زیاد دوسشون دارم.پرنده هم غیر از طوطی عروسم ، زیاد دارم.🐣

ماهی هم دارم .🐠

جدیدا به همستر یا خوکچه هندی هم فکر میکنم.

اما اهل نگه داشتن گربه و سگ نیستم.🚫

انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـو هیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد   
خیل هم عالی

کدوم شهر هستی؟ 

اگر دوست داشتی بگو √