2777
2789
عنوان

به نظرتون ماشین گرون میشه ؟؟؟؟

234 بازدید | 18 پست

بالاخره تصمیم گرفتیم ماشینمون رو بفروشیم و یه چی دیگه بخریم . اما قیمتا از اول ماه تا امروز یه 10 تومن گرون شد . یعنی تا آخر سال صبر کنیم باز گرون تر میشه ؟؟؟ خیلی میترسم . کلا زندگی توی ایارن و خرید وفروش همش ریسکه . آدم میگه بخرم گرون میشه ولی میترسه یه وقت ارزون شه و ضرر کنه . هر چند تا حالا چیزی ارزون نشده . شما چی میگید ؟

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بابا دم عید که ماشین بدترمیشه 

آره اینم شنیدم که دم عید افتضاح میشه

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین
ایارن کدوم کشوره؟😂😂😂  

گفتم بنویسم این مدلی یه وقت نگن سیاسی بازی میحرفه .خخخ  

اره بخرین تو این زمونه دیگه هیچوقتتتت چیزی ارزون نمیشه عزیزم 😁

دقیقا   

هر چی به آخر سال نزدیکتر میشی گرونتر میشه

یعنی اون ور سال هم که دیگه میترکه . مثل امسال بعد از عید 

استارتر عزيز اسفند كلاً قيمت ماشين البته تازه بدون در نظر گرفتن دلار و تورم و غيره يه مقدار اگرون ميشه 

من مرد هستم و شديداً طرفدار حقوق بانوان چون قهرمان و اسطورهء زندگيم زنى بنام "مادر" بود
یعنی اون ور سال هم که دیگه میترکه . مثل امسال بعد از عید 

همیشه سه ماه آخر سال و سه ماه اول سال 

ثبات قیمت وجود نداشته 

فقط فشار به قشر ضعیف و متوسط میاد

تا حالا هیچ وقت پایین نیومده قیمتها همیشه باالعکس بوده

استارتر عزيز اسفند كلاً قيمت ماشين البته تازه بدون در نظر گرفتن دلار و تورم و غيره يه مقدار اگرون مي ...

بعد از عید که دیگه ارزون نمیشه . امسال مثل پارسال اسفند ماه چند ماه زودتر اومده 

خط اول به چه زبونی بود ؟ فحش که ندادی ؟