2777
2789
عنوان

مگه میشه اخه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 101 پست
عزیزم رژیم صورتو خیلی لاغر میکنه...اون موقع واسه لاغری صورت چکار کنیم

اگه آدم رژیمش طوری باشه که هیچی نخوره و ضعف کنه صورت لاغر میشه اما اگه میان وعده بخوره اما میان وعدش کلم یا کاهو و اینا باشه که فیبرن صورت لاغر نمیشه..یه سری روغنا هم هست اگه با اونا صورتو ماساژ بدید صورتتون پر میشه

isn't it the point of life to seek what excites you? ..مگه این هدف زندگی نیست که دنبال چیزی باشی که تو رو هیجان زده میکنه؟(آنه شرلی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اشتهام واقعا نسبت ب قبل خیلی کم کردم منتهااستعدادلامصب نمیزاره فقطم شکموپهلوم دارم

گلی این حرفو نزن اینا همش تلقینه..اصولا آدمایی که خیلی برای هیکلشون زحمت میکشن کم میخورن و ورزش میکنن نمیگن به کسی و میگن استعداد چاقی ندارم در حالی که همچین چیزی وجود نداره

isn't it the point of life to seek what excites you? ..مگه این هدف زندگی نیست که دنبال چیزی باشی که تو رو هیجان زده میکنه؟(آنه شرلی)
قبلیا نمونده😁

😂😂😂برو يه سر به سايتش بزن برنامه من به درد تو نميخوره من ميتونم همينجورى بهت بگم ولى باور كن به دردت نميخوره من همش تخم مرغ و جوجه و كوبيده و چيزاى راحت ميخوردم تو شايد بخواى چيزاى ديگه بخورى تازه مقدارهاش يادم نمونده اگه ميخواى وزنت استاپ نكنه برنامه بگير مشاورهاش دوهفته يه بار بهت زنگ ميزنن راهنماييت ميكنن خودت هروقت دلت خواست بهشون زنگ ميزنى يا پيام ميدى كار رو اصولى انجام بده قيمتشم مناسبه نسبت به سرويسى كه ميدن

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
گلی این حرفو نزن اینا همش تلقینه..اصولا آدمایی که خیلی برای هیکلشون زحمت میکشن کم میخورن و ورزش میکن ...

وای عزیزم چقد امیددادنت خوبه حتمابحرفات گوش میدم..کلا ی مدت اب و ابلیموناشتامیخورم چای سبزم بعضی اوقات میخورم..ولی درکل ی وعده بیشترنمیهورم چون دیرمیخوابم دیربیدارمیشم فقط ی شام میخورم..ولی فقط صبح ب زورپامیشم ی ابلیمو واب میخورم ی لیوان

منظور برنامه اوایل رژیمت ؟ چند میگیره تا برنامه رژیم بده؟😫

ببين اولش دويست و خورده اى ميگيره برات كتاب و سى دى و ترازوى مواد غذايى و اينا ميفرسته سه ماه و نيمم رژيم هفته اى و خدمات مشاوره ميده بعد از سه ماه و نيم هم هر بار ١٠٥ تومن هر سه ماه و نيم يه بار

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
سلام عزیزم خوبی ؟ شناختی منو ک ؟ واس تمکین تاپیک زده بودم؟ چیشد گلم رفتی ولخره ؟ 

ن هنوز،ب وقتش زیاد مونده

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

عه چقد مگ مونده؟؟؟  برا منم هنو زنگ نزدن

سه هفته بعده

باید شوهرت ببره مددکاری

شاید اصلا نبرد و تو هم نرفتی تمکین.اگه دلت میخواد برگردی میتونی خودت بری پیگیر شی و ببری بدی مددکاری

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->>