بخدا اینایی که گفتمو اگه انجام دادید تا آخر اسفند حداقل یکی دو سایز کم نکردید بیاید هرچی دلتون خواست به من بگید..اینقدرا سخت نیست خیلی آسونه فقط آدم باید کمتر بخوره و هفته ای سه روز بره باشگاه..گرسنتون شد به جای اینکه برید سراغ کیک و بیسکوییت دو پر کاهو یا دو پر کلم یا یه هویج بخورید به عنوان میان وعده..برنجی که برای ظهر میخورید از 15 قاشق بیشتر نشه..نونی که میخورید هم از دو و نیم کف دست بیشتر نشه(من دکتر تغذیه میرفتم اینجوری بود) شکر و شیرینی و .. هرچی تو خونتون هست بریزید دور اصلا سراغشم نرید فقط سه ماه این کارو کنید کلی لاغر میشید
isn't it the point of life to seek what excites you? ..مگه این هدف زندگی نیست که دنبال چیزی باشی که تو رو هیجان زده میکنه؟(آنه شرلی)
بخدا اینایی که گفتمو اگه انجام دادید تا آخر اسفند حداقل یکی دو سایز کم نکردید بیاید هرچی دلتون خواست ...
عزیزم رژیم صورتو خیلی لاغر میکنه...اون موقع واسه لاغری صورت چکار کنیم
لطفا واسه شاغل شدن من ی صلوات مهمونم کنید😍 خدا کنه با دعای شما مهربونا دستم تو جیب خودم باشه..خدا ب ازای همون صلوات ک برام میفرستی تو رو ب ارزوهات برسونه.....ان شاالله❤
لطفا واسه شاغل شدن من ی صلوات مهمونم کنید😍 خدا کنه با دعای شما مهربونا دستم تو جیب خودم باشه..خدا ب ازای همون صلوات ک برام میفرستی تو رو ب ارزوهات برسونه.....ان شاالله❤
عزيزم برنامه من غذاهاييه كه من خودم انتخاب كردم بعدشم الان من تو رژيم كاهش وزن نيستم تو رژيم تثبيت وزنم تو بايد خودت غذاهاتو انتخاب كنى مقدارى هم كه تو بايد بخورى بيشتر از منه چون وزنت بيشتره من كه مقدارشو نميدونم
فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود
بستگی به بدنت داره ولی اگه همه ی اینایی که گفتمو واقعا انجام بدی یعنی هم غذایی که میخوری درست و کم بشه و عوامل چاق کننده ازش حذف بشه هم بری باشگاه تا عید ده کیلو کم میکنی حتی بیشتر
isn't it the point of life to seek what excites you? ..مگه این هدف زندگی نیست که دنبال چیزی باشی که تو رو هیجان زده میکنه؟(آنه شرلی)