2777
2789
عنوان

مگه میشه اخه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 101 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشششششالله عجب پوست صاف و دماغ قشنگی داری

مماخم قشنگ نیست اینجا کوچولو افتادا مماخم بزرگه قوزم داره

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

خوبه.. پسر عمم یه خونه خرید واسش با اینکه داشت یکی  الآنم درس میخونه عروس حانوم... دختر خوبیه د ...

باور کردنی نیست...

انشالله خوشبخت باشن همیشه😍😍😍😍😍

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

وای آره من نمونشو دیدم ی پسر خوشگل و خوش هیکل مثلا امیر حسین آرمانو در نظر بگیر تو اون مایه ها.عاشق ی دختر چاق و بزرگتر از خودش شد بس که دختره با اخلاقش جذبش کرد لوند بازو خوش اخلاقو با اعتماد بنفسو شاد خونوادشم شادو باحال.بعد از ازدواج دختره لاغر کرد از سایز 44 شد 38 حالا بیا ببین چه تیپایی میزنه ولی بازم شوهره بهش سره اما خیلی خوشبختن باهم و شوهره راضبه

اخه میخورم همش دلم ضعف میره😭😭😭تا عید مگه میشه کم کدد؟

عزيزم من رژيم آنلاين دكتر كرمانى رو گرفتم به راحتى لاغر شدم هم تنوع داره هم ميتونى موقع گرسنگى از غذاهاى آزاد بخورى اصلا سخت نيست منم تقريبا هم وزن تو بودم ولى الان ٦٠ كيلو شدم غذاتو خودت انتخاب ميكنى نرم افزار بهت مقدار ميده حتى پيتزا و همبرگر و ... هم ميتونى بخورى يه سر به سايتش بزن يعنى چى نميتونم لاغر شم؟ ماشالا خوشگلى جوونى چرا انقدر نااميدى؟ 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
اخه میخورم همش دلم ضعف میره😭😭😭تا عید مگه میشه کم کدد؟

معلومه که میشه تا عید سه ماه دیگه مونده تو هفته ای سه روز بری باشگاه دو ساعت ورزش کنی میشه شش ساعت درهفته که کلی خوبه البته برو بدنسازی ورزشاش یکم سنگین تر باشه..خودتو هم گول نزن گلی شما از سر گرسنگی غذا نمیخوری به غذا خوردن عادت کردی..اگه میخوای موقعیت های خوب ازدواجی برات پیش بیاد یا اصلا بیخیال ازدواج بتونی یه لباس قشنگ بپوشی سالمتر باشی زانو درد نگیری سریعتر پیر نشی باید جلوی غذا خوردنتو بگیری و خودتو لاغر کنی..دو ساعت به دوساعت هیچی نخور حتی اگر در حال بیهوش شدن بودی..هرموقع خواستی یه چیزی بخوری برو بخاش یه فنجون آب بخور سرتو گرم کن به برنامه های تلویزیونی و ورزش و پیاده رویو خرید تا چیزی نخوری..شکر و روغن زیادو از زندگیت کاملااا حذف کن..شیرینی ممنوع..برنج و نونت اندازش باید نصف بشه به جای برنج و نون کاهو زیاد بخور کلم و کرفس و خیار و هویج و گوجه و اینا بخور..مطمئن باش تا عید نزدیک به 15 کیلو کم میشی

isn't it the point of life to seek what excites you? ..مگه این هدف زندگی نیست که دنبال چیزی باشی که تو رو هیجان زده میکنه؟(آنه شرلی)