2777
2789
عنوان

عکس لباسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1648 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست من پنج سال پیش یه لباس دوخته واسش 500درومده حالا میخواد بفروشدش میگه زیر600 نمیدم نوئه فقط یه ...

معلومه تورمم حساب میشه 

مثلا شما یه کفش چند سال پیش خریدی ۱۰۰، الان همون ۵۰۰ باشه میفروشی ۵۰؟

حواست باشه!
لباست خیلی قشنگه  تو حدودای ۵۰۰ اینا بذار  فرشت دقیقا طرح و رنگ فرشمه 😍😁

برامامانمه فرشش لباسمم از نزدیک خیلی خوشگله پراز نگین و سنگه خودشم جنسش مخمله

خداجونم بی نهایت عاشقتم🌈💜
لباست خیلی قشنگه  تو حدودای ۵۰۰ اینا بذار  فرشت دقیقا طرح و رنگ فرشمه 😍😁

همیشه وقتی کسی عکس ميذاره یکی هست که بگه فرشت دقیقا مثل فرش منه 😕😁

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
مدلش قدیمیه، کاری به جنسش ندارم مخمل هست و دورش اینجوره، یادمه عروسی جاریم سال ۹۵ همه همینو پوشیده ب ...

باش من پارسال خریدم ولی خب الان این لباس یک وخورده ای میشه ولی خب کسایی هستن ک برامراسم نامزدیشون میتونن باپول کم اینوازم بخرن منم میخوام کمتربزارم ک هرکی نیاز داشت بخره

دوست من پنج سال پیش یه لباس دوخته واسش 500درومده حالا میخواد بفروشدش میگه زیر600 نمیدم نوئه فقط یه ...

توبرو بخون ببین من قیمت دادم؟؟؟من اومدم از شمانظربگیرم ک چن میزارم هنوز نرخ تعیین نکردم ک بشینم وتماشاکنم 

خب منم کفش دست دوم رو میگم  شما نصف قیمت چندسال پیش میدی؟

مساله اینجاس ک فروش نمیره خب

تومثال کفشی ک زدین طرف بخواد مثلا 250 300 پول کفش دست دوروربده میره همون نوشو میخره ک

این ک من و شما دلمون بیاد چه قیمتی بذاریم برای فروش یه حرفه

اینکه اون قیمتی فروش میره جنس دست دوم یا نه یه حرف دیگس

چرا همه لباس میفروشن میگن ۲ ساعت تو عروسی پوشیدیم  بابا از ارایشگاه تا اخر شب که عروسی تموم شه ...

اخه واقعاهمینطوره حساب کنی دوساعتم نمیشه خب چیزه کمی نیس ک یه لباس ۹۰۰تومنی وحالا زیادم باشه پنج ساعت تن دم مونده توخونه حداقل بفروشمش ارزونترتاکسی ک نمیتونه پول لباس گرون بده همینوبگیره و بپوشه