2777
2789
عنوان

عکس لباسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1648 بازدید | 54 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

٥٠٠ بزار

چون يبار پوشيدي دست دو حساب ميشه

دسته دو هم نصف قيمت خريده اكثرا

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

دوست من پنج سال پیش یه لباس دوخته واسش 500درومده

حالا میخواد بفروشدش میگه زیر600 نمیدم نوئه فقط یه بار پوشیدم بخوان الان بخرن بالای 700 800 هست

گفتم توخیلی باحالی بشین تابخرن تورم قیمت رو هم روی لباس دست دومت حساب میکنی😂😂😂😂

مدلش خیلی قدیمیه.خدایی .٣۰۰هم بره خوب رفت

زن عموم دوسال پیش پونصد گرفت ی بارهم تن نکرد چون عروسی کنسل شدرنگش بادنجونی بود کارشده بود حالت منجق اینا تالان ک الانه سردستشه همینجوری توکمد خاک میخوره.

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃
ن فک میکنی قدیمیه فک میکنی گیپوره 

مدلش قدیمیه، کاری به جنسش ندارم مخمل هست و دورش اینجوره، یادمه عروسی جاریم سال ۹۵ همه همینو پوشیده بودن

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی