2777
2789
عنوان

عکس لباسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1648 بازدید | 54 پست
اخه واقعاهمینطوره حساب کنی دوساعتم نمیشه خب چیزه کمی نیس ک یه لباس ۹۰۰تومنی وحالا زیادم باشه پنج ساع ...

لباستون واقعا قشنگه

حرفتون هم منطقیه ک لباستون نو هست و فقط یه بار پوشیدین

ولی خب اینم قانون لباس دست دو هست قیمتش زیر نصف میشه وقتی دست دوئه

واقعا حیفه ولی خب فکرنمیکنم بیشتر از 500 کسی بخره

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

باش من پارسال خریدم ولی خب الان این لباس یک وخورده ای میشه ولی خب کسایی هستن ک برامراسم نامزدیشون می ...

خداکنه بخرن، اما بعید میدونم بالای ۵۰۰ بخرن

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

لباستون واقعا قشنگه حرفتون هم منطقیه ک لباستون نو هست و فقط یه بار پوشیدین ولی خب اینم قانون لباس ...

اره همون ۵۰۰ ۶۰۰ میزارم اگرم مشتری واقعی پیداشدو نیازمندبودپایین ترمیدم بهش دیگه

خداجونم بی نهایت عاشقتم🌈💜
مساله اینجاس ک فروش نمیره خب تومثال کفشی ک زدین طرف بخواد مثلا 250 300 پول کفش دست دوروربده میره هم ...

نه اتفاقا 

کفشی که به پول امروز ۷۰۰ باشه ملت میخرن ۳۰۰ تومن 

حالا طرف ۵ سال پیش ۱۰۰ خریده باشه و در حد نو باشه بیاد بده ۵۰؟

حواست باشه!