2777
2789
عنوان

نینیم دخمله...

| مشاهده متن کامل بحث + 1914 بازدید | 146 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم تو زحمت دنیا اوردنش میکشی شوهرتم زحمت خرجش رو بقیه هیچ کاری نمیکنن عیر تماشا پس همیشه نطر سوهر ...

بخدا از وقتی حامله شدم انقدر تذیتم کرده ک نگو

اره بابد اصن برام مهم نیس

شوهرم یجوری پشتمه خداروشکر که همه انگشت ب دهن موندن

اونجور مامانش هول شد سر ی موضوعی دستشو گرفت جلو من گفت برو اونور 

ب شوهرم گفتم میخواست خون راه بندازه

ک چرا دستتوگرفتی جلو زن من ک حاملس

اگه بچمو خودش چیزی میشد چی

اگ میفتاد چی؟

نفسم هایلین💜
خخخ پس سونوش خوب نبوده چون من ۱۳هقته رفتم‌انقدر دکترم خوب بود ک جنسیتو ۱۰۰٪گفت دختر و نوشت انونالیم ...

تازه باور میکنی تو مغازش کنار شوهرم نشسته بودم دوستش اومد داخل مغازه نعرفی کرد گفت این پسرم منو معرفی نکرد بعد من که با شوهرم حرف نیزدم دوستش باتعجب به من و شوهرم نگاه میکرد چون دوستش منو نمیشناخت 

اره دقیقا میگن اشکال نداره.انگار مثلا اشکال داشت.عزیزم جنسیت هیییییچ فرقی نداره مهم سالم و درستکار ب ...

واقعنم

من عاشق جفت جنسیتا هستم

اگه پسر میشد بعدسو ۱۰۰٪واسه دختر اقدام میکردم

نفسم هایلین💜

دقیقا همین جمله آخرت رو به منم گفتن موقع بارداریم با این تفاوت که بچه م پسر بود،کلا فاز بعضی از آدما مشخص نیست،اصلا معلوم نیست با خودشون چند چندن😔

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...