2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بااین شغل خوب توروخدا بروعشقوحال اکه سنت بالای۲۶نیست ب ازدواج فکرنکن

چی میگی بابا،دوستام همه ترم ۱ تموم نشده ازدواج وعقد ونامزد کردن همه پز شوهراشونو به هم میدن

پس اصلا فک نکنید مردای دیگه بهترن چون نیستن مخصوصا اگه شما تو موضع ضعف باشید مثلا اگه تحصیلاتتون ...

نه اصن ربطی به تحصیلات نداره به شعور طرف ربط داره بخدا،من اصن مسالم با تحصیلات نیست ،بخاطر کمبودی که پیدا کردمه میترسم ازدواج کنم

اگه الان سرکاری  و طرف هم آدم خوبیه  خب ازدواج

مشکل اینه که رشتمو شرایطمو دوست ندارمو از همه جا خوردم ومشکلات و تنهایی،مشکل طرفه که نمیاد،یه خواستگار داشتم ۱۸ بودم اون ۲۹ خب سن بالا میگن خوب نیست

مشکل اینه که رشتمو شرایطمو دوست ندارمو از همه جا خوردم ومشکلات و تنهایی،مشکل طرفه که نمیاد،یه خواستگ ...

11 سال تفاوت سنی آنچنان خودشو نشون نمیده 

الان 18 سالته؟ 

چطور معلمی پس 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 .  میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق   دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته                                                                     من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ              آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊 
ولی باید زود حامله شی

نه... 

اینطور نیستا 

یکم زیادی سخت میگیری به نظرم 

اگه شرایطش اوکی هس 

قبول کن 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 .  میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق   دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته                                                                     من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ              آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊 
ما هم دانشجوییم هم استخدامیم پزشکا زن معلم میگیرن ولی دکتر نه ما خقوقو بیمه  داریم از الان

دانشجو رسمی استخدام با حقوق ۱۵۰۰ ومزایای فرهنگیان اعم از دندونپزشکی ومواد غدایی وثبت نام مدارس و...