2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره 

کیس ازدواج چی باشه 

زشته تحصیلی چی باشه 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 .  میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق   دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته                                                                     من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ              آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊 

بستگی داره

اگ خواستگارم از همههه لحاظ اوکی باشه ازدواج میکنم

اما ترجیحا درس😄

مرسی که بازم هوامو داشتی خداجونم مرسی که ناامیدم نکردی😍امضای قبلی :دوستت دارم خدا جونم لطفا بازم هوامو داشته باش مثل همیشه😍☺

هرکس خودشو بهتر میشناسه.... 

اگر آدمی بودم که حسابی درس خون بودم و قصدم این بود اینقدر ادامه بدم و تلاش کنم و با یه مدرک خوب تمومش کنم... و روحیه ی کار بیرون داشتم که وقتی تموم شد با مدرکم برم کاری انجام بدم و میدونستم با درس خوندن میخوام به جایی برسم.... و اینجوری نیست بعد لیسانس یا فوق لیسانس کلا ولش کنم بذارم کنار.... 

خب درس انتخاب میکردم. اگه برعکسش بودم خب ازدواج! 

فرشته گناهکار اسم رمانی هست که نوشتم. عکسمم میخواستم عکسی بذارم که هم خودم باشم هم معلوم نباشم... عکس رادیولوژی گردن مو گذاشتم   
معلم ابتدایی هستم دانشجو معلمم

اگه الان سرکاری 

و طرف هم آدم خوبیه 

خب ازدواج 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 .  میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق   دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته                                                                     من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ              آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊