2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خیلی سیاست داره

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 29 پست
بگو جلوي روي شوهرت بهش بگه غلط كرده و دعواش كنه  اينجوري دستش واسه شوهرت رو ميشه

عزیزم جلوی شوهرمم میگه.دعواشم میکنه ولی شوهرمن به رو خودش نمیاره..کاش بعضی اشتباها پاک میشدن..

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن
اصلا در مورد هیچ موضوع و مسئله ای با مادر شوهرت صحبت نکن  فقط در مورد آب و هوا و غذا وترشی و ا ...

من خیلی وقتا نمیگم‌...شوهرم میگه.شوهرم اب میخوره مامانش خبر داره.خواهراش خبردارن.اونا خونوادگی تصمیم میگرین شوهرمن اجرا کننده س

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو خودتم اجازه دخالت میدی ب مادرشوهرت..هر چی میشه زنگ نزن

من ۲ سال سر جهیزیه با شوهرم دعوا داشتم بجز مامانم کسی نفهمید به مادر شوهرت چه ربطی داره اصلا 

تو بیشتر شوهرتو آنتریک کن

با اینکه میدونستم زیر سر مادر شوهرمه میگفتم مامانت که خیییلی زن خوبیه پی کی این چیزا یادت میده؟😉😎

من خیلی وقتا نمیگم‌...شوهرم میگه.شوهرم اب میخوره مامانش خبر داره.خواهراش خبردارن.اونا خونوادگی تصمیم ...

واااااای چه بد یه تصمیم اساسی بگیر دهن بینی و بچه ننه بودن شوهر از اعتیاد هم بدتره 

پیر میشی باهاشون

بگو شب خرجبرون حرف زدین امضا کردین  این شرایط منه مشکل داشتی قبول نمیکردی

میگه عب نداره نخرن...بخرن جهیزیه من راه نمیدم.مادرشوهرمم همینو میگه..موندم به خداااا..

من ۲ سال سر جهیزیه با شوهرم دعوا داشتم بجز مامانم کسی نفهمید به مادر شوهرت چه ربطی داره اصلا  ...

اشتباه ریپلای کردی

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
من ۲ سال سر جهیزیه با شوهرم دعوا داشتم بجز مامانم کسی نفهمید به مادر شوهرت چه ربطی داره اصلا  ...

خب مادرشوهرم داره جهیزیه میخره...شوهرمن استقلال مالی نداره.استقلال فکری نداره.خوبیش اینه که متعهد و وفاداره همین...

خب مادرشوهرم داره جهیزیه میخره...شوهرمن استقلال مالی نداره.استقلال فکری نداره.خوبیش اینه که متعهد و ...

عزیزم با دیدن تاپیکت یاد خودم افتادم 

من خیلی کوتاه اومدم بخاطر زندگیم و اینکه شوهرم شرایطش خیییلی عالی بود فقط هرچی مامانش میگفت میومد بهم میگفت و با مامانم لج میکرد 

الان زندگیم خداروشکر عالیه و دیگه ازون روزا خبری نیست 

اگه فکر میکنی فقط مقصر مادرشوهرته و اگه شوهرت بیاد سر خونه و زندگیش و مادرش نتونه آنتریکش کنه و تو زندگیت دخالت نمیکنن و فقط شوهرت مال توعه  با سیاست باهاش کنار بیا

عزیزم با دیدن تاپیکت یاد خودم افتادم  من خیلی کوتاه اومدم بخاطر زندگیم و اینکه شوهرم شرایطش خی ...

نمیدونم.الان که خیلی دلم شکسته ازش.سه روزه باهاش قهرم اصلا دلم براش تنگ نشده. ناراحتم ولی ارامش بیشتری دارم وقتی اون زنگ نمیزنه...توی این دو سال تازه مادرشو شناختم.نمیدونم بعدها میخواد چیکار کنه؟واقعا نمیدونم باید چیکار کنم؟

توکل کن بر خدا عزیزم  و اینکه محکم جلوشون در بیا که سنگ زیر نشی  خوشبخت بشی

فعلا که نشستم خونه بابام.منتظرم خونواده ها بیان و باهم صحبت کنن.شوهر من خیلی بهونه گیره.ببینم دلیل بهونه گیریاش چیه؟دعاکنید برام

ان شاالله که حل میشه

ممنونم عزیزم.ان شاالله.خدا مادرشوهرا رو هدایت کنه...

یکی نیست بگه شمام خودتون مث ما دختر بودین...بازم الحمدلله