2777
2789
عنوان

هدیه لاکچری به کسی که علاقه داشتم

987 بازدید | 61 پست

چن ماه پیش شاید خواست خدا بود که ی دختریو تو کلاس ببینم که کم کم علاقه مند شدم بهش و چون با هم چت کرده بودیم و‌ ماه تولد همو میدونستیم. رفتم برا تولدش ی گوشی ایفون ایکس اس مکس ۵۱۲ گیگ گلد گرفتم ب تقریبا هزارو پونصد دلار  و گفتم هر وقت بش گفتم علاقه دارم و  قبول کرد میدم بش برا تولدش. تا اینکه یه اتفاق بد افتاد من گوشیو دادم ب یکی دیگه و چن ماه بعدش ب دختره گفتم که خوشم میاد ازت و هدفم ازدواجه که خیلی ذوق کردو‌خوشش اومد بعد گفتم ی چنین هدیه ای برات گرفتم که کلی ناز اومد اول گفت که نمی خوام چرا گرفتی  بعد گفتم دادمش ب یکی دیگه که بحثمون شد سر این موضوع که اگه دوستم داشتی نمیدادیش ب کسی دیگه یا اونی که گوشیو دادی بهش از من برات مهمتر بوده  و همین باعث شد رابطمون تموم بشه . 

الان من قید ازدواجو‌ زدم باهاش ولی میخوام  ی گوشی بهترشو بخرم با ی اپل واچ براش بفرستم با ی واسطه. بنظرتون خوبه قبول میکنه ؟ و بهشم بگم دیگه نمیخوام بات ازدواج کنم اخه فهمیدم مطلقس و ب من راستشو نگفته بود الان نظر شما دوستان چیه ؟  ولی میخوام بدونه من بش دروغ نگفتم و فقط بخاطر علاقه واقعیم بهش چنین هدیه ای براش گرفتم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سهراب تویی😂😂😂

اشناس😶😂

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز