2777
2789
عنوان

یه سوال

124 بازدید | 12 پست

بدون خوشمزه بازی بگین تو یه جمع خانوادگی بودیم من و یکی از مردای فامیل داشتیم باهم حرف میزدیم . یکی دیگه از مردا ( نسبتشو نمیگم) وسط حرفای ما پاشد رفت تو تراس . قبلش همش همونجا نشسته بود و گاهیم تو بحث شرکت میکرد. من که شروع کردم صحبت کردن با اون اقا. این پاشد رفت تو تراس . من که ساکت شدم برگشت. 

کسی میدونه دلیل این کارش چی بود؟ 

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹

تانسبتونگی نمیتونیم بگیم کهه😐

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      

به نظرم قصد بدى نداشته احتمالا نخواسته مزاحم صحبت شما بشه 

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرتون باشه از دستتون عصبانی بوده با آقاهه صحبت کردی.نسبت دقیق و بگو تا کمکم کنم

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
شوهرتون باشه از دستتون عصبانی بوده با آقاهه صحبت کردی.نسبت دقیق و بگو تا کمکم کنم

برادر شوهرم بود

برادر شوهرم بود

برادرشوهرا چیز مزخرفین اکثر.نباید زیاد تحویلشون گرفت.

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
نه خب چه مزاحمتی یه جمع بودیم 

كلا من اصلا چيز بدى نميبينم توش

معمولا دونفر كه كنار هم نشستن و صحبت ميكنن نفر سوم اضافه س ديگه...

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  

گزارش بزن لطفا

زدم برات

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم