2777
2789
عنوان

یه سوال

124 بازدید | 12 پست

بدون خوشمزه بازی بگین تو یه جمع خانوادگی بودیم من و یکی از مردای فامیل داشتیم باهم حرف میزدیم . یکی دیگه از مردا ( نسبتشو نمیگم) وسط حرفای ما پاشد رفت تو تراس . قبلش همش همونجا نشسته بود و گاهیم تو بحث شرکت میکرد. من که شروع کردم صحبت کردن با اون اقا. این پاشد رفت تو تراس . من که ساکت شدم برگشت. 

کسی میدونه دلیل این کارش چی بود؟ 

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹

تانسبتونگی نمیتونیم بگیم کهه😐

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      

به نظرم قصد بدى نداشته احتمالا نخواسته مزاحم صحبت شما بشه 

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرتون باشه از دستتون عصبانی بوده با آقاهه صحبت کردی.نسبت دقیق و بگو تا کمکم کنم

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
شوهرتون باشه از دستتون عصبانی بوده با آقاهه صحبت کردی.نسبت دقیق و بگو تا کمکم کنم

برادر شوهرم بود

برادر شوهرم بود

برادرشوهرا چیز مزخرفین اکثر.نباید زیاد تحویلشون گرفت.

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
نه خب چه مزاحمتی یه جمع بودیم 

كلا من اصلا چيز بدى نميبينم توش

معمولا دونفر كه كنار هم نشستن و صحبت ميكنن نفر سوم اضافه س ديگه...

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  

گزارش بزن لطفا

زدم برات

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم