2777
2789

بعضی ها هم میشن مثل ما

تا یادمه واسه خانواده خودم مهم نبودم

الانم واسه خانواده شوهرم بی اهمیتم

بچه م هم عزیز کسی نیست  چر آخه 

هووووف 😥😥😥

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به درک که دوست ندارن ، خودت خودتو دوست داشته باش کافیه ، بچتم که تو و پدرش دوستش دارین کافیه

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔

جریان خاصی ندارداونایی که عزیزن ازاوناسوال کنیدوبه چه علت شماابنقدرعزیزهستین همش برمیگرده به خوش صحبتی هم نشینی اخلاق به مراتب خوب معرفت وصدچیزدیگر....... اونایی که به نظرتون عزیزن قشنگ به رفتارشون وحرکتاشون دقت کنید می‌فهمید. 

کاربران گرامی اگرمشکل دارین حاجت دارین مریض دارین وهرچیزدیگرفقط وفقط روی بیاوریدبه وقت سحرگاه..... خدارودروقت سحرگاه بخوانید.... دعا. نماز. وهرچیزدیگررادروقت سحرگاه به جااوریدوبااودردودل کنید به خدای خوبم قسم که بهترازاین سراغ ندارم برایتان......ازنمازشب غافل نشین..... خدارودروقت سحرگاه پیداکنیدکه ازهروقت دیگربیشتردرکنارتان احساسش میکنید... اللهم عجل لولیک الفرج                10صلوات برای ظهوراقاامام زمان (عج) 10صلوات به نیت همه کاربران این سایت.....التماس دعا

هی روزگااااااار....

من هم اعتماد بنفسم خوبه هم پیشرفتم...ولی خب اونطور ک باید مهره مار ندارم...

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||

نزار بچت با این روند پیش بره گناه داره 

باید جلو همه بچتو بزاری رو سررررت جوری باهاش رفتار کنی که انگار ملکس و هیچکی نباید جرئت کنه بهش بی احترامی کنه 

جلو همه به جای اسم خالی بگو مثلا هستی جانم یا بگو خوشگلم ، عزیزم 

اگه خرابکاری کرد بگو مامان جان فدای یه تاااار موت 

جلو بقیه که بچتو ببری بالا همهههه هم بهش احترام میزارن البته وقتی تنها هم هستین همینجوری باش 

شک نکن!درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهدخدا از راه می رسد . . .