2777
2789

من ۶ ساله ازدواج کردم  چهرم خوبه اکثرا تعریف کرد ازم تاحالا ...

یعنی تو فامیل شوهرم تقریبا ازهمشون بهترم ازنظر چهره اما قدم ۱۵۶ قد شوهرم ۱۸۳

اما چون شوهرم شونه هاش افتادس زیاد تفاوت قدیمون به چشم نمیاد

حالا قراره داداشش ازدواج کنه مث اینکه رفته خواستگاری یه دختری اما مادرشوهرم راضی نیست به خاطر تفاوت سنی دختره اما برادرشوهرم دست بردارنیس  

بردارشوهرم و خواستگارش باهم درارتباطن  حالا دیشب شوهرم اومده مبگه داداشم عکس دختره رو بهم نشون داده رو پروفایلش بوده دختره خیلی قشنگ بوده خیلی خیلی گفتم درچه حد گفتم به نظرم خیلی خیلی قشنگ بود از داداشم سر بود بااینکه داداش شوهرم خیلی خوشگله 

یهو گفت والا دختره بااین فیس و قیافش و تیپش معلوم نیس چرا تاحالا عروس نشده حالا یکی بود زشت بود یا قدکوتاه بود آره اما این عالی بود 

گفتم خب حالا برو مامانت راضی کن وقتی جفتشون همو میخوان و دختره خوب بوده 

اما تو دلم شکستم گفتم نکنه حالا دیده قدم کوتاهه دلش زدم خیلی خورد شدم بعد هی نگام میکرد میخندید و میپرید بوسم میکرد میرفت 

نمیدونم فهمید ازحرفش ناراحت شدم یا نه 

اما نمیدونم به دستی این حرفو زد یا ازدهنش پرید 

اینم بگم موقع خواستگاری من مامانش راضی نبود به خاطر ریز بودن من 😭😭😭😭

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

ول كن اين چيزارو 

مگه كسي كه خوشگله حتما بايد ازدواج كنه اوني كه زشته نبايد 

مگه خوشبختي به ريزي و درشتيه 

اَز زندگيت لذت ببر مادر شوهرتم كه كلا معلوم الحاله 

زندگي صحنه يكتا هنرمندي ماست/هر كسي نغمه خود خواند و اَز صحنه رود/ صحنه پيوسته به جاست / خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست عزیز این ک حرفی نیس ک بخاطرش خودتو ناراحت کنی دیشب مادرشوهرم منو جلوی جاریارم و پدرشوهر و برادر شوهر طوری شکست ک از دیشب تا حالا فقط 2ساعت خوابیدمو بقیشو گریه کردم

عززیزم زیر ۱۵۰ کوتاهس الان اکثر زنای ایرانی ۱۵۰‌تا ۱۶۰ هستن

اره باورکن من باهمه دوستام هم قدم اما شوهرشون ازشوهرمن خیلی کوتاه ترن  

از تو نوجونی عقده داشتم قدم یکم بلند ترمیبود هنوزم که هنوزه حسرتش تو دلمه

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

خیلی عادت بدیه تو خودت میریزی. وقتی سرچیزی ناراحت میشی صددرصد همون لحظه بگو .بگو منظورت از این حرف چی بود؟نشین براخودت داستان درست کن ک دچارسوتفاهم شی،شاید مادچارکج فهمی میشیم. اگه توجمع بودی چیزی نگو تابری خونه. ولی اگه ن، تنهاخودتون بودین حتما همون لحظه بپرس منظورت چی بوده،که الکی کدورت پیش نیاد،نشینی اینجوری فکرتو بریزی بهم.

دوست عزیز این ک حرفی نیس ک بخاطرش خودتو ناراحت کنی دیشب مادرشوهرم منو جلوی جاریارم و پدرشوهر و برادر ...

چی شده ؟

اره باورکن من باهمه دوستام هم قدم اما شوهرشون ازشوهرمن خیلی کوتاه ترن   از تو نوجونی عقده داشت ...

اگه قدت بلند می بود یه چیز دیگه پیدا می کردی که در موردش ناراحت باشی و حسرت بکشی 

نداشته ها رو بی خیال با داشته ها خوش باش

عزیزم حساس نشو

اعتماد بنفس داشته باش

خوشگلی و خوب بودن همیشه نسبیه

بهتر از ادمه همیشه هس و بدتر هم همینطور

اعتماد بنفس خودتو دوس داشتن مهم تراز هرچیزیه،

ریز بودن یه جذابیت داره واسه خانوما

قد بلندم یه جذابی