2777
2789
عنوان

سریال دل

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 37 پست
فقط بغل موهای یکتا ناصر 😐😐😐😐

خخخخ. 

این پوستیژایی که میذارن عالیه‌.😂😂😂😂

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط بغل موهای یکتا ناصر 😐😐😐😐

باز یکتا ناصر قد و هیکل و تیپش خوبه اخه اون ساره بیات چه لباس عروسیه پوشیدههه من نمیدونم الان که ماشالله دیگه همه چی تو فیلمای ایرانی نشون میدن نصف موها بیرون همه لاک قرمز بولیز شلوار یا مانتو کوتاه خب چی میشه عروسم یه ارایش ملایم بکنن با یه لباس پوشیدع خوشگل اخه انگار مقنعه سرش کرده 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
باز یکتا ناصر قد و هیکل و تیپش خوبه اخه اون ساره بیات چه لباس عروسیه پوشیدههه من نمیدونم الان که ماش ...

اونی که سرشه شبیه مقنعه بچه دبستانیایی که مقنعه شون رو برعکس میذارن روی سرشونه.😂😂😂

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
اونی که سرشه شبیه مقنعه بچه دبستانیایی که مقنعه شون رو برعکس میذارن روی سرشونه.😂😂😂

وای دقیقااااااا🤣🤣🤣🤣🤣🤣

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
کل قسمت دو تو ساختمون دنبال رستا بودن  چقد مسخره   منکه تا اخر ندیدم عصبی شدم

چه این فیلم چه مانکن نصف فیلم آنچه گذشته نصفش از قسمت قبل شروع میشه نصفشم آنچه خواهید دید کلا ۲۰ دقیقه فیلمه فک کنم