2777
2789
عنوان

سریال دل

574 بازدید | 37 پست

کی میبینتش؟؟؟به یه سوتی خیلی بزرگشون توجه کردید؟؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
من میبینم. چی؟

اینکه عروس داماد هنوز همو ندیدن اصلا ولی عکسا و کلیپشون تو تالار پخش میشه 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینکه عروس داماد هنوز همو ندیدن اصلا ولی عکسا و کلیپشون تو تالار پخش میشه 

اره‌. منم دقت کردم. باز گفتم شاید مثلا از این کلیپ فرمالیته هاست که بعضیا انجام میدن.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
اره‌. منم دقت کردم. باز گفتم شاید مثلا از این کلیپ فرمالیته هاست که بعضیا انجام میدن.

اخه با همون لباسا ان همون شکلی دختره که مثل مرده هاس انقدر زشته

آرررررهههه راست میگیااااا

خخخخ تا اکتشافات بعدی خدانگهدار

خب عکسهای فرمالیته س دیگه‌.قبل عروسی با همون لباس عروس میندازن و همون کت و شلوار

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
اخه با همون لباسا ان همون شکلی دختره که مثل مرده هاس انقدر زشته

وای. قیافه ها که نگو. کفرم درمیاد وقتی میبینم. اصلا نمیتونم ارتباط برقرار کنم انقدر برای نقششون پیرن. همه قیافه ها چروک، پای چشما گود و سیاه، بعد شدن عروس و داماد. 

الان توی مانکن نازنین بیاتی و امیرآرمان سنشون و قیافه هاشون به نقششون میخوره. ولی اینا همه پیرن. نمیفهمی کی عروسه، کی مادر عروسه،... خیلی بد انتخاب شدن بازیگرا.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
وای. قیافه ها که نگو. کفرم درمیاد وقتی میبینم. اصلا نمیتونم ارتباط برقرار کنم انقدر برای نقششون پیرن ...

خیلی این نازنین بیاتی همه سنی و بازی میکنه من نمیدونم این همه بازیگر خوشگل این کوتوله شل و وا رفته چیه خببببب هم تو عاشقانه انتخابش چرت بود هم اینجا چون اصلاا بهش نقش پولداری و با کلاسی نمیاد این فقط مال جدایی نادر از سیمین مناسب بود🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️

وا چيز عجيبي نيست كه فرماليتشونه مثلا،

فرماليته خيليا همون لباس عروسي و همون آرايش رو دارن

عجيب نيست كه

❤️تو تنها افتخار زندگيمي❤️عشقم💍                                     باردار نيستم تيكر مراسممونِ خيلي ذوق و هيجان دارم گذاشتمش اينجا                                                                                   (΄◉◞౪◟◉`)
خیلی این نازنین بیاتی همه سنی و بازی میکنه من نمیدونم این همه بازیگر خوشگل این کوتوله شل و وا رفته چ ...

دقیقا. منوچهر هادی کارگردان خلاق و خوبیه. فقط نمیدونم چرا انقدر گیره روی یه تعداد بازیگر خاص. زنشم که توی همه فیلماش حضور صد در صدی داره. 😂😂

بازیگرای جوون و قشنگ زیادی اومدن روی کار توی این ۱،۲ سال. این منوچهر هادی ول کن این پیرا نیست.

وا چيز عجيبي نيست كه فرماليتشونه مثلا، فرماليته خيليا همون لباس عروسي و همون آرايش رو دارن عجيب ني ...

عزیزم اگه فرمالیته بود خب قبلا فیلمبرداری کردن دیگه پس چرا فیلمبردار انقدر همه جا دنبال داماده دم ارایشگاه تو ماشین اینور اونور 

عزیزم اگه فرمالیته بود خب قبلا فیلمبرداری کردن دیگه پس چرا فیلمبردار انقدر همه جا دنبال داماده دم ار ...

فك كنم به خاطر اينه كه فرماليته يه كليپ درست ميكنن و عكس ميندازن،

ولي باز روز عروسي ام فيلم برداري هست،چون خاطره انگيزه بالاخره اون تيكه ها بايد ثبت بشه

❤️تو تنها افتخار زندگيمي❤️عشقم💍                                     باردار نيستم تيكر مراسممونِ خيلي ذوق و هيجان دارم گذاشتمش اينجا                                                                                   (΄◉◞౪◟◉`)

ولي عروس داماد ديگه روز عروسي آتليه و عمارت نميرن

اونايي كه فرمال داشتن