2777
2789
عنوان

سریال دل

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 37 پست
خیلی این نازنین بیاتی همه سنی و بازی میکنه من نمیدونم این همه بازیگر خوشگل این کوتوله شل و وا رفته چ ...

مگه برا بازیگر فقط چهره و قد مهمه 😒

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

بازیگریش مهم تره که اونم نداره🤣🤣🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی من هنوزم دارم حرص میخوام نکردن دوربینارو چک کنن خب

دختره هم با اینکه آرش جلو خانواده وایساد و اینهمه سختی کشید و ی میلیارد خرج عروسیش کرد آبروشو برد و دلشم شکست

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
ولی من هنوزم دارم حرص میخوام نکردن دوربینارو چک کنن خب دختره هم با اینکه آرش جلو خانواده وایساد و ا ...

انگار تو قسمت بعدش دختره تو خونس که

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

نه. اصلا. من خودم از بازیگرای خیلی سوسول که فقط چهره دارن ولی دریغ از بازی بدم میاد. ولی دل رو دیدی؟ گریماشون افتضاحه. قیافه ساره بیات واقعا کفرت رو درمیاره. به شدت چهره اش پیر و بد شده. اصلا یه جور بدی شده توی این فیلم. نمیشه ارتباط برقرار کرد.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
انگار تو قسمت بعدش دختره تو خونس که

آره ولی واقعا چرا این کارو کرد آبروش برد؟

نه. اصلا. من خودم از بازیگرای خیلی سوسول که فقط چهره دارن ولی دریغ از بازی بدم میاد. ولی دل رو دیدی؟ ...

آره افسردس خیلی

آره ولی واقعا چرا این کارو کرد آبروش برد؟

فعلا که این دوتا قسمت فقط الکی کش دادن اصلا معلوم نبود چیشد خدا کنه تو قسمت بعد مشخص شه یعنی قشنگگگگگ یه جوری فیلمو ساختن که خواننده تالار قشنگ یه آلبوم بخونه مردم بشناسنش تالارم ۱۰۰ بار  نشون بدن تبلیغ کنن

خیلی این نازنین بیاتی همه سنی و بازی میکنه من نمیدونم این همه بازیگر خوشگل این کوتوله شل و وا رفته چ ...

منظورت ساره بیاته؟

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
منظورت ساره بیاته؟

اره 🤣🤣میگم چرا یه جوریه اسمش😢😢

گریماشون خیلی افتصاحه  مثلا عروسه اون چه ارایشی بود  یکتا ناصر چرا انقد زشته  افسا ...

افسانه بایگان و انقدر گریم کردن مثل مجسمه شده

فعلا که این دوتا قسمت فقط الکی کش دادن اصلا معلوم نبود چیشد خدا کنه تو قسمت بعد مشخص شه یعنی قشنگگگگ ...

تالارشو فک کنم می شناسم عروسی یکی از فامیلامون اونجا بود تالار تشریفاتی آریا 

ولی آره قشنگگگگ داشتن تبلیغ میکردن