2777
2789
عنوان

همین حالا دلتون هوس چی کرده😋

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 86 پست
لوبیا پلو با ترشی لیته

میچسبه تو هوای سرد👌 لوبیا پلو کجایییییی😭 با ترشی😂

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
یه سوال چطوری امضا میزارید ؟؟؟.  کاربر قدیمیم ولی یادم رفته

برو نی نی سایت من بعد قسمت پروفایل زده ویرایش؛ویرایشو بزن بعد همه چیزو نوشته دیگه امضا وضعیت سن....

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان گفتی یهو منم هوس دل و جگر کردم😖 باید وایستم فردا ساعت ۵ عصر برم بخورم😩

😭 آخی عزیز دلم خوش بحالت فردا میری😂نوش جونت💪

الان فقط دلم دندونپزشک میخواد مردم از درد دندون🤕🤕🤕

آخی چرا؟امروز درد گرفت؟چرا زودتر نرفتی؟

برو نی نی سایت من بعد قسمت پروفایل زده ویرایش؛ویرایشو بزن بعد همه چیزو نوشته دیگه امضا وضعیت سن....

رفتم الان 

ویرایش نداشت هر چی نگاه کردم

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
بیا باهم گریه کنیم خواهر ، درد من میدونی چیه رژیممممم        

باشه همدردی می کنم خدااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

رفتم الان  ویرایش نداشت هر چی نگاه کردم

نزده بود امضا وضعیت؟

ذرت مکزیکی😋

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

بستنی😋

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
کاش یه دکمه برگشت به عقب بود تو خونه بابام میترشیدم 

چرا ناراحتی؟ناراضی هستی از زندگیت؟

ساندویچ😋

دلم میخواد یه سفر طولانی داشته باشم از همه دور بشم

فکر میکنی دلت تنگ میشه

ساندویچ😋

واییی بخدا اینم دوست دارم😭 دوست دارم یه گاز گنده بزنم😂😭

2790
2778
2791
2779
2792