2777
2789
عنوان

همین حالا دلتون هوس چی کرده😋

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 86 پست
ولی خیلی میچسبه

خیلی واقعا👌👌😭 میخوام😳

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین چک کن مال تو هم همینجوره؟

پیدا کردم عزیزم مرسی😘

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
بااینکه شام خوردم ولی بازم گرسنم شد😣

😂😂 گناه ما چیه واقعا یه طعم شیرینی کم هم میگیره وای😋😋😋

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
من الان دارم درست میکنم

بابا ایول افرین تو دیگه کی هستی 😂

جای ما رو خالی کن😭😭

خراب شده بود اون یکی هم درد میکنه مونده زیر پوست گفتن باید جراحی شه

آها نه پس باید درش میاوردی انقدرم گرون شده آخه چه خبرههه😒

الان بمامانم گفتم من ماکارونی با سویا میخوااام😢😭😭 ببین چیکارمیکنی بادلم😂

ببین صفحه اول ببین تا اینجا ببین من چی کشیدم😂 بخدا به غلط کردن افتادم این تاپیک زدم 😂😂 دلم هوس همه چی کرد همه غذاها از جلو چشمم رد میشد😂 یکی گفت جگر قلوه لازانیا چیز برگر دوبل

من مردم😂

پیدا کردم عزیزم مرسی😘

ایول💃💃💃 قربانت عزیزه دلم❤😘😘🙏

ببین صفحه اول ببین تا اینجا ببین من چی کشیدم😂 بخدا به غلط کردن افتادم این تاپیک زدم 😂😂 دلم هوس هم ...

اره منم پشیمون شدم اومدم ایناروخوندم بدجوری گرسنه شدم😂.تاعنوان تاپیکو خوندم کلی غذای خوشمزه اومد تو ذهنم موندم کدومو بنویسم ولی ازاخر ماکارونی پیروزشد که تایپش کنم

اره منم پشیمون شدم اومدم ایناروخوندم بدجوری گرسنه شدم😂.تاعنوان تاپیکو خوندم کلی غذای خوشمزه اومد تو ...

خخخ دیوونه ایم بخدا این غذاها چرا انقدر خوبن😂 فکر نمی کردم دیگه تا این حد بخوام😂 یعنی دیوونه شدم😂

مامانت چی گفت؟😂

2790
2778
2791
2779
2792