2777
2789
عنوان

⛔️⛔️بچه های گمشده❗️❗️❗️

3810 بازدید | 33 پست

دوستان من خیلی به بچه هایی که گم میشن یا ربوده میشن فکر میکنم و غصه شونو میخورم بخدا شب که میشه همش تو فکرشونم و سرچ میکنم ببینم ازشون خبری شدت یانه همش میگم الان کجان چیشدن گرسنه ان تشنه ان سردشونه بی تابیه مادرشونو میکنن...

شاید چون خودم مادرم انقدر منقلب میشم

اما بچه ها بیشتر از همه این کودک دزدی ها و بچه های گمشده من عجیب تو فکر پارسا قندی عزیز ۸ساله میرم طفلک دوساله گم شده از تیر ۹۶ هر روز تو فکرشم خیلی مرموز گم شده و هیچ سرنخی ازش نیاصن نمیدونم حس خاصی بهش دارم انگار  انقد اشک میریزم براش دعا میکنم زودتر پیدابشه

آخه ینی چیشده این پسر؟؟

این اواخرم زهرا حسینی شیرازیه ۲ساله گم شد از ۲۵ شهریور هنوز پیدا نشده البته داستان زهرا سهل انگاری پدرو مادرشه چرا باید ساعت ۹شب با خواهر ۸ سالش تو کوچه بازی کنه!! مگه خواهر ۸سالش چقدر بزرگه که بتونه مواظبت کنه والا آدم بزرگم میکنن تو ماشین میبرن چه برسه بچه ها

پدربزرگش میگفت بغل خونه ما آژانس داریم ما با پدرش اونجا بودیم،خب اینام به خیال اینکا بچه ها جلو چشم خودشونه بی خیالی طی کردن خب عاقبت این اتفاق افتاد!!!

درهرصورت سخته خیلیییی 

من دیوونه شدم اصن شب و روز از فکرم نمیرن این بچه ها مخصوصاً پارسا 

پس پلیس چیکار میکنه چرا نمیتونن پیدا کنن!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زهرا حسینی پیدا نشد؟😭😭چقددددر مظلومه چهرش

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

حسین اسدی که گمشد مامانش دوست مادرمه

طفلک عین مرده متحرک شده

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

معمولا و متاسفانه اینا زنده نمیمونن برای کلیه یا هرچی😔😔😔ماهم یه مورد داشتیم الان 14سال میگذره و اون بچه نیس. 

میدونی بدیش چیه کسی ک میمیره مرده و قبر داره یه نشونی میدونی ک نیس رفته و میری سرخاکش اما کسی ک دزدیده میشه همش میگی شاید زندس شاید ن و خیلی بده