2777
2789
عنوان

تنها خدا ....

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 80 پست
اها چه خوب ولی من به کسی که علاقه مندم دو سال از من کوچیکتره ولی نمی دونم منو می خواد یا نه همکارمم ...

خب رفتاراش چی نشون میده

من از رفتارای پسرعموم حدس زدم روم کراش داشته باشه

که خدا رو شکر همینم بود😄😄😄

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم
دوست داشتی این تاپیک منو بخون چند تا تاپیک دیگه هم زدم واقعا نمی تونم بفهمم دوستم داره یا نه می تونی ...

باشه میخونم عزیزم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوست داشتی این تاپیک منو بخون چند تا تاپیک دیگه هم زدم واقعا نمی تونم بفهمم دوستم داره یا نه می تونی ...

الان خواهرم اومده فضولی

انقد بلند بلند حرف میزنه...مخم صوت کشید

🙉🙉🙉🙉🙉

از لحاظ تحصیلات تو یه سطحیم اون تو کارش خیلی قویه و درامدش از من یه مقدار بالاتره ولی امنیت شغلیه من بیشتره و سابقه بیمه من بیشتر من هنرمندم و .. از لحاظ دارایی بابای اون یه خونه و یه زمین داره ولی بابای من 4 طبقه خونه داره نوسازتر و بزرگتر از اون و چند تیکه زمین ولی ما 6 تا بچه ایم اونا دو تا یه خواهر داره و خودش از خودش خونه داره و ماشین و من هم کلی پس انداز بانکی و ماشین و طلا دارم حالا نمی دونم چرا این همه مواظبمه همیشه ولی اینکه من و می خواد یا نه نمی دونم

از لحاظ تحصیلات تو یه سطحیم اون تو کارش خیلی قویه و درامدش از من یه مقدار بالاتره ولی امنیت شغلیه من ...

خب ... در چه حدی هست روابطتون

باهم بیرون می رین ...مثلا چیزی بخورین یا پارکی جایی

عزیزم خوبه که من خواهرامو عاشقشونم 

خواهرم فرق داره ۷ سال کوچکتره از من

۲ سال پیش به من توهین کرد ...خیلی حرفا زد

گفت کی میاد تو رو بگیره

ترشیده

میخاست ازم جلو بزنه که موفقم شد شوهر کرد

ولی من خیلی صبر کردم خداییش😢

خب ... در چه حدی هست روابطتون باهم بیرون می رین ...مثلا چیزی بخورین یا پارکی جایی

نه فقط بارها من و از شرکت رسونده خونه یا صبح باهم رفتیم شرکت که تو این 3ماه دیگه سوار ماشینش نشدم کلی همکار دارم فقط این آقا تو محله ماست مسیر خونه تا شرکت دوره یه وقتا کار پیش میاد تا دیروقت بمونم شرکت من و میرسونه خونه که تو جاده نرم 

نه فقط بارها من و از شرکت رسونده خونه یا صبح باهم رفتیم شرکت که تو این 3ماه دیگه سوار ماشینش نشدم کل ...

خب اینکه فرصت خوبیه

یه کم باهاش صمیمی شو بزار ابعاد وجودیت رو ببینه 

یعنی شخصیتت

شادی احساسی هستی مهربونی...همه رو بهش نشون بده

ببین چجوری عاشقت میشه😍😍😍😍😍

خواهرم فرق داره ۷ سال کوچکتره از من ۲ سال پیش به من توهین کرد ...خیلی حرفا زد گفت کی میاد تو رو بگ ...

عزیزم این روزا هم می گذره خواهرته به هر حال خواهر من هم بارها از این حرفا زده بهم دو تا خواهرام زودتر از من ازدواج کردن ولی من هرگز حسودی نکردم یکی دو بار که به خواهرم اعتراض کردم که من راحت نیستم چرا نامزدت صبح تا شب اینجاس اونم بهم گفت تو حسودیت می شه شوهر نداری منم جوابشو دادم الان اصن یادمون نیست چی به هم گفتیم

عزیزم این روزا هم می گذره خواهرته به هر حال خواهر من هم بارها از این حرفا زده بهم دو تا خواهرام زودت ...

خب خیلی خوبه

ولی من هیچ وقت جوابش نمیدم

حالا هم فقط بهش میخندم

فک کرده دارم با پسرعموم چت میکنم...قیافه شُ خخخخخ

خب اینکه فرصت خوبیه یه کم باهاش صمیمی شو بزار ابعاد وجودیت رو ببینه  یعنی شخصیتت شادی احساسی ...

همه اینا رو می دونه با هم صمیمی هم هستیم ولی نمیاد یه وقتا از دستم عصبانی می شه می گه زیادی مهربون و صبوری 

همه اینا رو می دونه با هم صمیمی هم هستیم ولی نمیاد یه وقتا از دستم عصبانی می شه می گه زیادی مهربون و ...

خب پس خودت بگو دیگه

غیرمستقیم