فدات شم،همینجا میگم ک دگ تو تاپیکای جدید نیست
قبلا یجایی کار میکردم رییسم خیلی میخاست بهش اکی بدم واسه رابطه ک کم کم کلکاش پیشم لو رفت،مثلا مدیر عاملمون اعتراف کرد ک رییس خیلی روت حساسه،و اگه من یک دقیقه بیشتر با تو سر میز ناهار بمونم بازخاستم میکنه و یا خیلی مسائل دگ ........شرکت معتبری بود ،رییسمم متاهل بود منم دیدم کم کم دارم بهش علاقمند میشم واس همین استعفا دادم
حالا جای جدید رییسم یه پسر جوونه جذابه ک همون اول تا دیدمش دلم رفت ولی تا حلقشو دیدم بیخیال شدم،دفتر بازرگانی از کارخونه جدا هست اینم با سه تا دختر دگ تو دفتر بازرگانیه ک کارخونه هم مدام سر میزنه،سه ماهه عقد کرده ،میاد توی اتاقم و به ظاهر خیلی مهربون و شریفه،مثلا یروز اومد گفت چرا تو تاریکی نشستی باید یلامپ پرنور بگیرم و اینا ...توجهات اینشکلی و خیلی گرم سلام احوالپرسی میکنه،ولی من خیلی باهاش صحبت نمیکنم یا صحبتامو کوتاه میکنم ک سوتفاهم نشه واسش،حالا دیدم حلقشو چندوقتی از دستش دراورده،منم شاخکام فعال شده،دیروز هرچی اومد خیلی محلش ندادم،امروز اصلا نیومد،پشت تلفنم اصلا سلام احوالپرسی نکرد بی حوصله
حالا میترسم ک اونم قصدش رابطه باشه و من دارم الکی وقت میزارم واسه اینکار چون ممکنه مثه کا قبلیم بشه