2777
2789
عنوان

تنها خدا ....

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 80 پست
@حنادختررخوب     عزیزم اینجا ی چیزایی نوشتم

عزیزم چقد خوب بوده اشناییتون 

وقتشو داری درمورد یمسئله باهات صحبت کنم،اخه همسن من هستی 😘

خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣
عزیزم چقد خوب بوده اشناییتون  وقتشو داری درمورد یمسئله باهات صحبت کنم،اخه همسن من هستی 😘

عزیزم بگو امشب هستم

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چقد خوب بوده اشناییتون  وقتشو داری درمورد یمسئله باهات صحبت کنم،اخه همسن من هستی 😘

برو اینجا ببین با من چه کرد دفنه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3616681/دفنه-ام-حوصلم-جوشیدهچالش-میخواید

عزیزم بگو امشب هستم

فدات شم،همینجا میگم ک دگ تو تاپیکای جدید نیست

قبلا یجایی کار میکردم رییسم خیلی میخاست بهش اکی بدم واسه رابطه ک کم کم کلکاش پیشم لو رفت،مثلا مدیر عاملمون اعتراف کرد ک رییس خیلی روت حساسه،و اگه من یک دقیقه بیشتر با تو سر میز ناهار بمونم بازخاستم میکنه و یا خیلی مسائل دگ ........شرکت معتبری بود ،رییسمم متاهل بود منم دیدم کم کم دارم بهش علاقمند میشم واس همین استعفا دادم 

حالا جای جدید رییسم یه پسر جوونه جذابه ک همون اول تا دیدمش دلم رفت ولی تا حلقشو دیدم بیخیال شدم،دفتر بازرگانی از کارخونه جدا هست اینم با سه تا دختر دگ تو دفتر بازرگانیه ک کارخونه هم مدام سر میزنه،سه ماهه عقد کرده ،میاد توی اتاقم و به ظاهر خیلی مهربون و شریفه،مثلا یروز اومد گفت چرا تو تاریکی نشستی باید یلامپ پرنور بگیرم و اینا ...توجهات اینشکلی و خیلی گرم سلام احوالپرسی میکنه،ولی من خیلی باهاش صحبت نمیکنم یا صحبتامو کوتاه میکنم ک سوتفاهم نشه واسش،حالا دیدم حلقشو چندوقتی از دستش دراورده،منم شاخکام فعال شده،دیروز هرچی اومد خیلی محلش ندادم،امروز اصلا نیومد،پشت تلفنم اصلا سلام احوالپرسی نکرد بی حوصله

حالا میترسم ک اونم قصدش رابطه باشه و من دارم الکی وقت میزارم واسه اینکار چون ممکنه مثه کا قبلیم بشه

خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣

محل کار قبلیم ک رییسم مثلا دوسم داشت خیلی کار میریخت سرم ولی اینجا فقط جواب تلفن میدم ،سرویس دارم و کارم خیلی سبکه ولی حقوقش اداره کاره و بیمه و ازینجور چیزا

فدات شم،همینجا میگم ک دگ تو تاپیکای جدید نیست قبلا یجایی کار میکردم رییسم خیلی میخاست بهش اکی بدم و ...

خب مردا خیلیاشون حلقه درمیارن بعد ی مدت دیگه حوصله ندارن دست کنن

نمیدونم چی بگم گمونم اینم متاهل باشه

پنجشنبه هم گفت برم واسه قرارداد تا عید ،ازونطرفم باز زنگ زدن ک کی میای 

پنجشنبه هم گفت برم واسه قرارداد تا عید ،ازونطرفم باز زنگ زدن ک کی میای 

خب چی بگم

ی جوری سر صحبت باز کن ببین واقعا زن داره یا نه

خب مردا خیلیاشون حلقه درمیارن بعد ی مدت دیگه حوصله ندارن دست کنن نمیدونم چی بگم گمونم اینم متاهل با ...

میدونم متاهله،ولی حدس میزنم کلا ازینا باشه ک از کارمندای خانمش سواستفاده میکنه 

واسه کار قبلیم خیلی زحمت کشیدم ولی رییسم ک فهمید نمیخام اوضا بهم ریخت و ناجور شد،یجورایی ترسیده شدم

میدونم متاهله،ولی حدس میزنم کلا ازینا باشه ک از کارمندای خانمش سواستفاده میکنه  واسه کار قبلیم ...

خب تو خودت رابطه با متاهل میخای مگه

خب چی بگم ی جوری سر صحبت باز کن ببین واقعا زن داره یا نه

😂😂😂😂نه این جزو کیسای ازدواجم نیست 

فقط میترسم مورد پر خطر باشه ،به خاطر شغلم میترسم 

نمیدونم باید تحویلش بگیرم بخاطر رییس بودنش یا نه

😂😂😂😂نه این جزو کیسای ازدواجم نیست  فقط میترسم مورد پر خطر باشه ،به خاطر شغلم میترسم  ...

عزیزم گیجم کردی به خدا هم تو هم دفنه

یه چالش گذشت من خنگم با نامزدم اجراش کردم 

قلبم داره تند میزنه

دیگه هرچی رشته بودم پنبه شد

عزیزم گیجم کردی به خدا هم تو هم دفنه یه چالش گذشت من خنگم با نامزدم اجراش کردم  قلبم داره تند ...

😂😂😂😂😂😂😂اخییی عزیزم

فکرت فک کنم خیلی مشغوله ،استرس داری احتمالا😂😂😍😍😍😍

😂😂😂😂😂😂😂اخییی عزیزم فکرت فک کنم خیلی مشغوله ،استرس داری احتمالا😂😂😍😍😍😍

اره

برو ببین آخه چی گفت فهر کرد باهام

اره برو ببین آخه چی گفت فهر کرد باهام

کجا رو ببینم عزیزم،تاپیک اخرت ک خبری نیست😖