من دیگه ایمان اوردم به این حرف...شوهر خواهرشوهرم دکترا داره عضوهیئت علمیه خود خواهرشوهرمم دقیقا همینطور استاد دانشگاه درجه یک...کاراشون ولی اصلا در شأن اونا نیست،خیلی کارا میکنن که دلم میگیره ...ولی همین آخریشو میگم شما بگید نظرتون رو دخترم کوچیکه تازه شعریاد گرفته اتفاقا خیلی کم حرفه واروم هروقت میایم دور هم میگن یه چیزی بگو مگه زبون نداری ...حالا امروز اومدن دخترم ذوق داشت براشون شعربخونه شروع کرد حوندن شوهر خواهرشوهرم شروع کردخندیدن که این چرا ابنجوری میخونه ومسخره کردن،مادر شوهرمم بی توجهی میکرد ودخترم متوجه شد و ادامه نداد و هی میگفتن بخون دیگه بخون ... من ناراحت شدم لبخندم قطع شدو به دخترم گفتم عزیزم اگر دوست داشتی بخون .اومد پیشم نشست و توگوشم گفت دیگه هیچی نمیخونم .تازه به حرف اومده وکلماتو اشتباه میگه یا جا میندازه اینا هم بلند بلند مسخره مبکنن .
هیچ چیز به اندازه شخصیت آدم رو جذاب نمیکنه ...میتونید گلاب صدام بزنید🌹
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.