2821
2789
عنوان

فوت كردن

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 80 پست
نگير به نظرم بهترين كار اينه ببري اتليه عكس تولد يكسالگيشو خيلي شيك و زيبا بگيري

عكس اتليه و اينارو همشو كنسل كردم

بلاخره تو اينستا و تلگرام بذارم بيينن ناراحت ميشن

من فقط ميخواستم يك كيك كوچيك بگيرم و از پسرم تو خونه دوتا عكس يادگاري بگيرم كه بزرگ شد بگم عكس تولد يكسالگيت اينه.

اصلا خودم از اول مهموني و بزن وبكوب و حذف كردم

یکم خشونت نیاز بود   ، چون به نظرم کار خییییلی زشتیه، من اگه باشم خیییلی ناراحت میشم حتی اگه ی ...

آفرین.میخواستم همینو به اسی بگم ترسیدم دلخور بشه.هرجا که تو همچین وضعیتی قراربگیرم خودمو میذارم جای طرف مقابل و میفهمم انجام ندم بهتره.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنظرم شوهرشو کوچیک میکنه اگه بره جشن بگیرن بهرحال بابای شوهرشه

اصلا او اول هم نميخواستم جشن بگيرم

من الان بخثم سر اين بود كه يك كيك كوچيك با يك شمع يكسالگي بگيرم و از پسرم دوتا عكس بگيرم ناراحت ميشن؟

بدون مهمون و بزن بكوب

فقط خودم و پسرم 

اصلا او اول هم نميخواستم جشن بگيرم من الان بخثم سر اين بود كه يك كيك كوچيك با يك شمع يكسالگي بگيرم ...

بکن. ولی بهشون نگو که این کارو کردی.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
اصلا او اول هم نميخواستم جشن بگيرم من الان بخثم سر اين بود كه يك كيك كوچيك با يك شمع يكسالگي بگيرم ...

نگیر عزیزم. به دلخوریای بعدش نمی ارزه. شوهرتم حتی اگه به روت نیاره هم بازم ازت دلخور میشه

ولی پیشنهاد میکنم بسپرین به اونا

حالا چطوری؟
مثلا دور هم که هستین بگین چقدر جای پدر ختلیه چقدر دوس داشتم در اولین تولد نوه شون باشن
ولی قسمت نشد
و منم به احترامشون تولد نمیگیرم تا هر بار یادم بیاد به یاد پدر باشم ...

حالا دو تا حالت داره:
یا اونا خودشون میگن نه و یه کارایی میکنن
یا نمیگیرن
اگه اولی بود که نوش جونتون
اکا اگه نگرفتن خوشحال باش که خودت نگرفتی چون حتما ناراحت میشدن

چیزهای خیلی مهمتری در زندگی هست ...

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792