2821
2789
عنوان

فوت كردن

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 80 پست
بعد چهلم تولدش گذشته انگار

بگذره نباید که سر تایم دقیق برگذار بشه تولد بچه خواهر شوهر من ابانماه بود ما مریض شدیم سرماخوردیم طولانی شد ماه بعدش گرفتن براش مهم اینه همه با دل خوش تولد بیان 

میتونی چند تا عکس ازش بگیری ولی در کل مراسم گرفتن الانت اصلا خوب نیست بچه تو یکسالگیشم هیچی نمیفهمه& ...

نه اصلا نميخواستم از اولم جشن و مهموني بگيرم

فقط از اول كيك قرار بود بگيريم و يادگاري چندتا عكس

من ميگم حتي كيك هم بگيرم ممكنه ناراحت بشن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به نظرم حتی سه نفری هم کیک بخرین و عس بگیرین بعدا ببینن بیشتر ناراحت میشن هر کار میکنی به اونام بگو با احترام

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
نه اصلا نميخواستم از اولم جشن و مهموني بگيرم فقط از اول كيك قرار بود بگيريم و يادگاري چندتا عكس من ...

ما هم میگیم کیک نخر بهشون چیزی نگودیگه فقط خودتون سه تایی کیک بخورین به اونا چیزی ندین من بودم شما کیک میاوردین خونه ناراحت میشدم

غریبه ی آشنا...
بیرون خانه، با دوستاش تولد بگیرید. جایی مثل خانه اسباب بازی ها و ...

نه زشته ميفهمن

من نميخوام جشن بگيرم فقط الان سوالم اينه كيك بگيرم و از پسرم چندتا عكس بگيرم زشته؟

نه مهموني باشه نه بزن بكوب

نه اصلا نميخواستم از اولم جشن و مهموني بگيرم فقط از اول كيك قرار بود بگيريم و يادگاري چندتا عكس من ...

مطمئن باش ناراحت میشن پیش خودشون میگن ناراحت نیس ولی حالا هر طور خودتو شوهرت صلاح میدونین 

زن در زبان کوردی به زیباترین نحو ممکن معنی شده نه زنیکه است نه ضعیفه و نه زن بلکه آفرت خوانده میشود یعنی نجیب پاک و آفریده شده خداوند😍😍دوستام روژی صدام میزنن شماهم راحت باش از خودمونی😉😊😊بانوی آفرودیتی هستم😍😍دختر زیبای کورد😜با محبت و مهربوووون😜😜😜اصلا هم ویژگی بدی ندارم😡😡😡مغرورم نیستم😡😡فعلا همین🤕

عزیزم دور از جون فک کن بابای خودتون فوت کنن واقعا از بقیه چه توقعی دارید اونم به قول خودتون تک عروس 

یه مرضی هست به نام خود ترکونی ،کاربر چند ساله هستم به دلایلی خودمو ترکوندم نتونستم نی نیسایتو فراموش کنم  چند باره برگشتم 😍😍😍

اصلاًکیک بیخیال شو

بذاراگه خودشون گرفتن گرفتن

عکسم به شوهرت بگوروزتولدپسرت ببرش آتلیه ولی به کسی نگواصلاًیابعدازچهلم پدرشوهرت ببرآتلیه

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
نه زشته ميفهمن من نميخوام جشن بگيرم فقط الان سوالم اينه كيك بگيرم و از پسرم چندتا عكس بگيرم زشته؟ ...

بله خیلیم زشته بازم هرطور خودتون صلاح میدونین

غریبه ی آشنا...

امکانش هست چون الان شرایطشون حساسه .پدر هم که خیلی عزیزه. من دختر خواهر شوهرم بیمارستان بستری بود تولد یکسالگی دخترمو که بعد چند سال انتظار خدا بهم داده بود انداختم عقب تا از بیمارستان مرخص شد خیلی هم خوشحال شدن از این کارم .

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه
چه خشن😦

یکم خشونت نیاز بود  ، چون به نظرم کار خییییلی زشتیه، من اگه باشم خیییلی ناراحت میشم حتی اگه یه کیک ساده باشه، مثلا من باخودم میگم بابای من فوت شده خانوم به فکر کیک و تولده

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 18 ساعت پیش
2791
2779
2792